| beatkiss a întrebat:

Sunt cu prietena mea cam de 1 an si ea nu poate avea orgasm. Eu sunt primul ei partener si nu a avut niciodata orgasm, nici dupa 25-30 de minute de sex. Are orgasm doar cand se masturbeaza. Daca fac eu asta, tot nu are. Care sa fie motivul?

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Incearca in timp ce o penetrezi sa o stimulezi clitoridian, cu degetele.Acesta e mai usor de atins fata de cel vaginal.
E nevoie ca ea sa se relaxeze, oricum.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Motivul poate fi... mai multe!winking
- nu se poate relaxa destul;
- nu știi ce și cum să-i faci;
- nu e comunicare între voi, astfel încât ea să te poată „controla" spre a o duce pe culmile plăcerii;
- are o problemă de intimitate (nu se simte ok decțt dacă o face când e singură).
Etc.

| Necunoscut112 a răspuns:

Orgasmul vaginal nu îl obţin toate femeile. Cât despre cel clitoridian, dacă singură îl obţine, şi la masturbarea efectuată de tine nu, e o problemă strict de tehnică. Dacă sunteţi mai timizi şi nu reuşiţi să vorbiţi deschis despre ce vă place fiecăruia dintre voi, caută pe internet tehnici... O să găseşti foarte multe informatii care îţi pot fi de folos, dacă le aplici corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E timorată, ce crezi că poate să aibă... nu e obișnuită cu cineva lângă ea. Mai mult, să îi mai și satisfacă nevoile sexuale. Probabil are peste 25 de ani de stat singură. E obișnuință, e "normal" dacă nu a mai avut pe nimeni până acum. O să dureze până o să capete încredere în "relații interumane" de orice fel.

| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Prietena ta, nu știe să se concentreze în timpul actului sexual. Dacă mintea ei, este în altă parte, atunci nu va putea să-l atingă niciodată.