Sincer, din ce ai descris tu, prietena ta se pare ca e prea indiferenta cu tine. daca esti mirat de modul cum se comporta ea cu tine, inseamna ca s-a intamplat ceva acolo la modul foarte serios. O pers. care e interesata de relatie si mai ales dupa atata vreme, nu procedeaza in felul acesta... asta e parerea mea asa ca ai grija cum o scoti la capat... eu as renunta daca o fata mi-ar face o chestie din asta, e clar ca nu are intentii serioase sau deja e cu altu p`acolo plimbandu-se pe plaja.
Fetisoara aia nu merita atentia ta!
Tine minte
Las-o nIBII DE TREABA.sunt 5 minute pe zi cand poate sa te sune, sa iti dea un sms.Macar 1 pe zi ca nu ii pica mainile.
A pus pe primul plan distractia
Eu iiti recomand asA:
Nu o mai cauta.Cand vine acasa zii si u ca iesi cu prietenii, ca nu prea ai timp sa te vezi cu ea si chestii.
Doar daca ii platesti cu aceeasi moneda va intelege prin ce ai trecut tu
Normal acum o doare n cot, se distreaza fata.
Nu cred ca si-a gasit pe altul doar ca acolo e alta atmosfera,. se distreaza
pm:-\
Sincer nu cred ca are pe altul. Dar fiind la mare, cu fetele crezi ca sta cu telefonul legat de gat? Hai sa fim seriosi. Intradevar o data/zi putea sa iti dea un sms/beep ceva dar asta arata ca se distreaza foarte bine acolo si o doare in c*r de tine.
Fiind la mare, banuiesc ca sunt si baieti pe acolo, nu? Eu cred ca si-a gasit pe altu` dar e posibila si prima varianta... dar totusi un sms dimineata de "buna dimi" si unu seara "te-am pupat nb" nu cred ca`i ia` mai mult de 5min. In locul tau as astepta sa se intoarca si i`as cere niste explicatii si ar fi bine sa aiba niste argumente convingatoare. Eu`s fata si daca un baiat mi-ar face asta... a terminat`o cu mine in secunda doi bine, ca nici eu nu fac faze de astea, daca nu pot vb la tel, ii trimit un sms.
Take care
Uite ca eu aleg prima varianta. si eu cred ca as fi facut la fel...adica esti acolo te distrezi...nu ai asa mult timp sa vb la tel sa scrii sms-uri nu ar trebui sa iti faci atatea griji eu nu cred ca te inseala
Sti si eu sunt fata si o inteleg poate vroia putina ''libertate'' sa stea doar cu prietenii ei. Daca chiar va iubitzi nu cred ca ar arunka asa de usor 4 lunii. Asteapta sa se intoarka si o sa-ti explicee ea totusi nu incerka sa o '' sufocii'' sau sa o '' inebunestii'' cu miii de intrebari km ar fi: Dc nu ai raspuns la sms-uri?
E mai bine cu prietenii tai decat cu mine?
Eu cred ca s-a bucurat de libertate nu`ti fa grijii o sa aiba ea o explicatie.
Nu cred ca si-a gasit pe altu`...
Multa bafta!
S-a dus in tabara sa se distreze nu sa stea cu telefonul in mana, este foarte stresant cand cineva iti "interzice" sa faci ceva indirect, practic tu o tineai numai pentru tine chiar daca era la mare, ea nu putea sa faca ceva pentru ca trebuia sa stea cu ochii pe telefon, deci asta numai distractie nu este.
Daca ai incredere in ea, nu vad de ce iti faci atatea griji...
Daca nu...
Inseamna ca a doua varianta poate fi posibila. :d
Ideea era ca putea macar un sms pe zi sa dea si ea, nu sa astepte numai de la mine semn. Inteleg, era cu colegii, se distra, dar chiar asa sa uite de mine? Mi se pare cam ciudat, sincer. Totusi chiar daca nu tinea telefonul dupa ea, dar atunci cand ajungea acasa si se uita la el, vedea sms-urile de la mine... In fine, astept sa vorbesc cu ea sa vad ce explicatie imi da. Inca mai astept sfaturile si parerile voastre. Multumesc anticipat.
Mutubal întreabă: