anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietena mea de un an si ceva, imi doresc sa facem dragoste dar ea tot zice ca nu e pregatita sau ca nu e momentul. Gresesc eu cu ceva? am rugat-o sa dea un raspuns definitiv ca sa zic asa si a zis "nu", ma simt tare prost si imi doresc tare mult sa facem dragoste.
Eu am 16ani si ea are 14.

9 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Te simti exact cum esti. Adica prost. Pe langa faptul ca ea nu isi doreste si tu tot insisti, cand vrei sa faci dragoste cu o fata nu se propune ma asa ca la paita. Lasa si tu totul sa vina de la sine nu fi badaran.

| kidsXXL a răspuns:

Poate ii e frica de ce se va intampla.fa-o sa se simta bine in prezenta ta, sarut-o romantic, sau dk tot nu vrea mai asteapta ca aveti timp

| RAY a răspuns:

E mica mai astepta si tu

| neutrino a răspuns:

Fiecare se simte asa cum este. Lasa copila in pace.

| altrix a răspuns:

Ba frate laughing credeam ca sunt singuru laughing
doar ca eu i-am oferit incredere in 7 luni de relatie si a acceptat. si acum au trecut 1 an si 1 luna de la primul contact sexual cu ea.
fetele cred ca daca le *** o sa te desparti de ele.
sau le e frica de durere
sau poate parintii ei i-au spus clar ca nu are voie pana la o varsta.

| adrianamara a răspuns:

Mai asteapta pana o sa se simta si ea pregatita, nu face presiuni asupra ei!

| onlyagirl a răspuns:

Are doar 14 aniwinkingnu te gandesti ca e mulllltttt prea mica?

| Oaste a răspuns:

E placuta varsta 14 ani deoarece daca o vei duce in padure si o vei teroriza acolo prin violuri repetate, sunt sanse mari ca creierul ei sa reprime amintirea aceasta traumatizanta

| AlexaaaBrt a răspuns:

Sunt fata si am fost in situatia ei(bine noi nu eram de asa mult timp impreuna).in primul rand nu trebuie sa o intrebi asa. daca eram in locul ei m-as fi gandit ca asta ma f** si ma lase deci eu zic in primul rand sa o asiguri k dupa asta nu o lasi(dar nu-i zi direct, subtil trebuie).o sa-ti povestesc cum a reusit sa ma convinga tipul cu care eram(totusi nu s-am mai intamplat pentru ca eu am avut problema in familie si cand avem cea mai mare nevoie de el nu a fost acolo pentru mine).am fost in parc cu el si cu prietenii lui sa ne plimbam si dupa vreo ora au plecat prietenii lui sa se duca dupa bauturi si mancare si eu cu el am mers sa stam pe iarba si el ma tinea in brate si apoi a inceput sa ma sarute pe gura, apoi pe gat si pe umar si imtretimp ma mangaia si din cand in cand zicea lucruri superr dulci...mrg nu mai povestesc aici tot..ideaa k pana au venit prietenii lui noi eram unul peste altul si daca am fi fost undeva nepublic chiar daca eu atunci eram cv gen NU clar nu ma culc cu el aproape sigur ar fi reusit k ma simteam super bine.deci nu o mai intreba fa cum a facut si el k vad k desii nici nu se punea problema in momentul respectiv sa o fac cu el cred ca m-ar fi convins...hai succes si vezi sa nu fi si bou cu ea k dupa adios f****