Ti-ai masurat cumva antebratul de ti-a dat 13 cm circumferinta? Cu ce pana mea masurati voi penisul? Nu esti primul care umflă dimensiunile. Mai taie si din 19 ăla.
Marea majoritate il masoara de la gaura fundului, ca sa para mai lung
Este clar ca se plictiseste si a venit la misto cu povesti inventate, ca nu-i mare filozofie sa-ti folosesti creierul pentru atata lucru. Schimbi pozitia, ce naiba!
Totusi, eu cred varianta cu saritul pe fata fara preludiu, fara pregatirea de sex, fara umezire, cand sexul devine dureros, fiind facut pe uscat.
Penisul supradimensionat, care depaseste lungimea medie ideala de 15-16 cm si are circumferinta de peste 11-12 cm, in majoritatea cazurilor provoaca partenerei de sex senzatii de disconfort in loc de placere si satisfactie. In cazurile in care penisul are marimea este anormala, gasirea pozitiei de sex adecvate satisfacatoare, poate fi problematica, fiindca va fi greu sau uneori chiar imposibila de rezolvat cu adevarat. Sanatate!
13 cm diametru?
Deja faci elefanții să plângă.
Mai măsoară odată cu atenție.
Dacă e vorba de 13 cm circumferință, nici așa nu e prea bine, că o ai lungă și subțire.
Ideea e că indiferent cum ai penisul, trebuie să știi să-l folosești ca să produci plăcere partenerei, nu durere.