| Blueblueblueeah67 a întrebat:

sunt cu prietenul meu de aproape 3 saptamani si tin mult la el..insa el de un timp mi se pare ca ma evita. Prietenul lui spune ca nu are timp. Dar nu n-am vazut de 4 zile.straight face ce sa fac?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca dupa numai 3 saptamani crezi ca te evita, ori chiar nu are timp ori s a plictisit deja de tine

| LineGuide a răspuns:

Sfatul meu este sa-l suni, sa astepti o reactie, si apoi sa porti o convorbire normala cu el.La sfarsit trebuie sa tragi concluziile.Adica trebuie sa-ti dai seama daca te mai iubeste, si daca in viata lui te esti o persoana importnata, sau esti decat un lucru care ii incarca tot timpul(uneori chiar o povara).
Poate ca prietenul sau are dreptate, poate timpul este unica problema, si el se poate gandii mereu la tine, si de asta nu simte nevoia sa te vada(te simte langa el, si nu este noive de prezenta ta fizica).
Mult noroc!

| ScapaMaDeEa a răspuns:

4 zile? Eu ma intalnesc cu prietenul meu saptamanal pentru ca suntem la distanta! Posibil sa nu aiba timp, desi ar trebui sa iti acorde macar un minut, asa e normal. Insa la numai 3 saptamani de relatie... Daca deja te evita eu as zice ca s-a plictisit. E mai bine sa ii dai tu lui prima papucii, e mai umilitor sa te paraseasca el! happy Accepta situatia asa cum e si nu continua daca nu iti da atentie! Funda?

| catamafiotul a răspuns:

Lasa-l...