| MyNameIsAndreea a întrebat:

Salut sunt cu un baiat deja 1an si 3luni,uneori ma gindesc ca ne departam un pic unul de altul, doar majoritatea baietilor se plictisesc repede, dar intotdeauna cind ne vedem asta ar fi cam peste fiecare 2-3 zile,si esim undeva,il vad ca doar ma cuprinde sau ma saruta si deja se excita foarte tare,chiar mia ziso singur,si e ok pentru ca eu devin la fel cind sunt cu el,de parca as inebuni doar la niste atingeri,totusi eu il iubesc enorm,dar nu stiu el, imi zice ca da, dar cum credeti ma iubeste cu adevarat sau sunt doar dorintele astea ale barbatilor?

7 răspunsuri:
| AlexEuManu a răspuns:

Eu unul nu-s prea cred daca se excita inseamna ca vrea doar sa se f**a cu tine(parerea mea)P.S nu o lua in parere de rau

| DyNo a răspuns:

Eu unul cred ca te iubeste cu adevarat. Daca erai doar ''o dorinta'' te lasa pana acum. Ei bine ca exista o dragoste mare, dar si o atractie pe masura.
Numai bine!

| B3b3Bo55 a răspuns:

thinking 1 an si 3 luni? dah te iubeste si faptul ca ti-a spus ca se excita adica ca il exciti da dovada k te iubeste

| RAY a răspuns:

Trebuie sa stii ca la ani aia noi nu suntem maturizati suntem masinii in cautare de sex nu altceva clar, asa fac toti masculi din toate speciile imperechiere -urmatoarea, dar voi ce vreti fetelor de la niste baietii care logic ca nu pot oferi o familie daca nu sex, ne dam mastile jos ce spui?

| neutrino a răspuns:

Ti-ai cam raspuns singura la intrebari. Nu asta cuprinde o relatie?

| Dianaㄨ a răspuns:

E normal. Te iubeste, dar e normal sa se si excite.E varsta, e modul in care il atragi. Daca nu s-ar excita nu te-ar iubi si invers.
Nu e vorba numai de dorinta aici.

O zi placuta,
http://educatiasexuala.ucoz.ro

| CopilCopacx3 a răspuns:

Crede' ma baietii din ziua de azi si la varsta asta se folosesc de fete doar pentru a-și satisface dorintele deci NU happy