| mady_4295 a întrebat:

Salut.sunt cu un tip de 2 luni.am trecut prin multe deoarece multa lume a incercat sa ne desparta.la inceput era totul superb, dar acum a inceput sa fie mai distant si cand vorbesc cu el imi raspunde ca si cand nu ar avea chef de mine.am vorbit cu el, dar mi-a spus ca el ma iubeste cu adevarat.eu nu stiu ce sa mai cred. voi ce spuneti? promit fundita

Răspuns Câştigător
| Takocska a răspuns:

Sincer du-te acolo si intreaba care e problema ca sigur are ceva pe care nu o spune tie as baiat si eu as de genu nu spun totu la ea simte cand am ceva si eu asa ma comport. Du-te la el si intreaba care e problema si o sa vezi daca isisti putin o sa spuna totu.

2 răspunsuri:
| Dul a răspuns:

Off. Toti baietii sunt la fel. La un moment dat orice baiat este distant cu o fata, in unele cazuri poate fii si invers. Daca el spune ca te iubeste cu adevarat, dar totusi este distant inseamna ca nustie ce simte fata de tine. Incearca sa ii castigi increderea si sa vorbiti mai deschis si sa iti explice de ce s-a distantat si se comporta asa deodata? Ai grija ce faci.

| crstiiii a răspuns:

Poate are el o problema personala nu neaparat cu tine dar incerca sa vb serios cu el si sa vezi ce il dranjeaza mult noroc:*:*fundita?