Sa zicem ca te-ai insurat prea devreme.Nu te-a obligat,insa nimeni s-o faci si,probabil,atunci iti iubeai nevasta!
Ce anume s-a intamplat,ce s-a schimbat atat de mult in relatia voastra si ai ajuns aici unde esti astazi?
Exista divortul ca solutie, bine ca nu aveti copii sa plateasca o viata pentru inconstienta ta.
Un lucru insa trebuie sa stii, nu poti trece prin viata ranind sufletele celor care te iubesc.Pentru ca, in viata, totul se plateste.
Cred ca ar trebui sa analizezi foarte bine situatia! Daca ai copii ar fi mai grav... de unde stii ca la Mariana o sa tii prea mult si ca nu e o obsesie? Nu mai bine stai cu Florina? Las-o pe Mariana si incearca sa te simti bine alaturi de Florina! Sa faci toate lucrurile cu ea nu cu cealalta! Iti spun sigur ca o sa incepi sa o iubesti iar pe ea...Capul Sus.Gandeste-te la ce faci si la consecinte!
La 26 de ani se zice că ești adult și așa că decizia ar fi cazul să o iei singurel.
Dacă îți lași nevasta gravidă, sau dacă deja aveți copii, se complică și mai mult treaba, cu decizia cea mai corectă...
Salut! Fapta facuta, e trecuta. Te-ai legat la cap singurel, dar divortul e la moda, macar asigura-te ca ramai cu Mariana si renunta la Florina, ca poate ea merita ceva mai bun. Acum o sa te fac sa te superi pe mine, dar las-o-n...de limba romana, chiar asa greu e?
Raspunsul e simplu divorteaza! e cam dur da asa macar sti ca nu te leaga nimic si ai toata viata in fata, eu nu o sa ma casatoresc decat la peste 30 de ani cand o sa am un rost in viata orcat miar cere iubita lucrul acesta.
,, ieu,, se scrie,, eu,, pune mana si invata limba romana si incearca sa nu te mai faci de ras, degeaba ai 26 de ani, eu zic sa ramai cu stanga!
Daca tu o iubeai pe Mariana de ce doamne te-ai mai casatorit cu Florina? Iar acum o inseli pe Florina cu Mariana care este si prietena ei. Din cauza ta caci cand te-ai casatorit ai fost inconstient Florina o sa sufere foarte mult daca tu o sa te desparti de ea si o sa afle si ca in acesti 6 ani de cand sunteti casatoriti tu ai inselat-o cu cea mai buna pritena a ei, iar acum tu decizi sa ramai cu Mariana. Orice ai face tot Florina o sa aiba de suferit. Daca aveti si copii despartirea va fi mai dureroasa pentru amandoi. Parerea mea e sa o uiti pe Mariana, sa o scoti din sufletul tau. Si sa-i spui tu sotiei tale adevarul sau daca esti mai las sa faci un pact cu Mariana sa nu spuna nimanui despre aventura voastra. Iar tu ramai alaturi de Florina. Eu ti-as sugera sa faci asta daca inca mai tii cat de putin la Florina. Dupa prostia pe care ai facut-o ar fi normal ca sa te sacrifici tu pentru binele si fericirea ei. Asta e parerea mea! Succes si sper ca totul sa fie bine! Pa.