| Magarul221 a întrebat:

Salut.Sunt din Constanta si am o iubita de 8 luni.Suntem amandoi in clasa a12a si la anul ne dorim amandoi sa mergem la facultate.Singura problema este ca eu vreau sa raman in Constanta si ea vrea sa mearga in Bucuresti.Tin mult la ea, nu vreau sa o pierd si imi este foarte frica ca o relatie la distanta nu va rezista.Ce pot face?

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Prietenul meu, te asteapta cea mai dulce perioada a vietii tale perioada cu care te intalnesti doar 1 data in viata, relatii sunt pe toate gardurile, studentia o traiesti DOAR 1 DATA, e perioada in care strabati cat mai multe cearsafuri, iesi in club cu colegii, betii in camin, sesiune, cabane. 8 luni deja e prea mult, e momentul sa va retrageti amandoi din relatie si sa va incuiati in casa pana la admitere si sa invatati temeinic pentru bac si admitere astfel vei putea fi admis la un centru universiat de prestigiu la buget si anume Bucuresti, relatile serioase nu au ce cauta in facultate, facultate inseamna ca ti-am insirat eu, e pacat de studentia ta sa stai cu penisul in aceeasi pasarica, vei intalnii fete mai faine ca ea, mai destepte, mai deschise la minte, e momentul sa te desparti si sa te apuci dumnezeieste de invatat, rupe de tot contactul cu ea

| Emilian65 a răspuns:

Sa ajungeti amandoi ala o intelegere sa mergeti in acelasi centru universitar.

Răspuns utilizator avertizat
| keepcalm99 a răspuns:

Mergi si tu frate cu ea. Asa vei putea avea si una si cealalta.