| barbie5 a întrebat:

Sunt disperata, la culmea prapastiei crying(Am 1.70 si 47 de kg, picioarele sunt slabute.Asa ma saturat sa fiu luata in ris: ce bete ai (picioare) vai-tu maninci acasa, sau ceva de genul scheletule, misca-te chibritule crying(((Nu suport, nu stiu ce sa fac.Maninc foarte mult(maninc sanatos)ce ati facut voi sa va ingrasati?:*funda

6 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Asa este conformatia ta, daca te simti bine nu are rost sa te chinuiesti. cati dintre cei care rad de tine nu ar vrea sa fie asa ca tine?

| Raul_9023 a răspuns:

Pai, in primul rand, la 1.70 cate kg ai vrea sa ai? 70?! pentru o fata, la inaltimea aceea eu zic ca este bine., dar nu ne-ai spus si ce varsta ai, deoarcere te ve mai dezvolta in timp

| LuizaAndreeaLuiza a răspuns:

Sa stii ca pana anul trecut si eu eram in situatia tasad dar anul asta, am inceput sa ma dezvolt si sa ma si ingras putin si acum tot nu sunt grasuta ca sa zic asa dar eu sunt duper multumita de cum arat! si toti baietii din scoala se tin dupa mine si imi spun ca sunt frumoasa si ca arat bine, deci nu ai de ce sa iti faci griji. sa vezi ca si tu o sa mai pui pe tine si o sa arati extraordinar.
funda?

| cretscretscrets a răspuns:

Mi-am scos amigdaleleI don't want to see dupa am inceput treptat sa ma ingras.

| Elleennaaa a răspuns:

Fata draga,nu baga in seama ce zic toti tampitii/tampitele, eu sunt putin inversul tau si tot la fel eram in raza lor de bataie de joc, pana cand intr-o zi am decis definitiv sa ii ignor si acum nu am nici un stres fata de ei pentru ca merita, Tie nu trebuie sa iti pese decat de parerea ta,poate si putin de parerea prietenilor, Daca esti frumoasa incearca intr-o cariera de modeling, dar oricum sfatul principal e ca tie nu trebuie sa iti pese de ce zic alti si ca nu merita sa suferi din chestia asta, e foarte usor sa "dai ignore" la tot ce se zice rau despre tine pentru ca tu stii cum esti si asta conteaza kiss!

| Roxx98 a răspuns:

Dooamne eu am 1, 80 si as vrea sa am 47 de kg! Nu lua in seama ce spun toti prostii! Fii fericita asa cum esti! :*