| Edward121 a întrebat:

Salut, sunt Edi. bla bla bla, am 13 ani si am o noua colega frumusica si ne cunoastem de vreo 2 luni, ne intelegem foarte bine, vorbim foarte mult pe facebook, avem destule in comun. etc etc, la un moment dat i-am spus ca imi place de ea, iar ea a fost destul de uimita. Trebuie sa va spun niste detalii totusi ca asa nu aveti ce sa raspundeti : nu este fitoasa, chiar deloc, a spus ca ea nu este ca celelalte fete sa se topeasca cand un baiat o saruta, o complimenteaza, etc. Ea se contrazice cu mine ca nu o sa o mai plac in cateva zile, motivul fiindca ea nu prea simte nimic fata de mine si eu ii tot spun ca nu ma las batut asa de usor. Cam atat pot sa va zic. altceva nu ma duce capul, va rog sa ma ajutati, fetele cred ca stiti mai multe si puteti sa ma ajutati, mai ales cele cu caracter asemanator ei tongue

Răspuns Câştigător
| RedDeath a răspuns:

Copiii mici ce sunteti! Poti face ce vrei! Esti copil si abia acum vezi cam cum sta treaba. Oricum o sa schimbi o multime de fete la viata ta, asta e doar inceputul. Asa ca, fie e ea, fie e alta, totuna e. Eu zic sa nu o fortezi, e prea mica, poti gasi alta care are chef de iubiti. Ea a mai avut iubit? Daca da, poti insista, daca nu, las-o balta!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O fata cu capul pe umeri si foarte realista.
Ea stie ca baietii,in ziua de azi,sunt superficiali si usuratici,adica cu cat mai multe "victime",cu atat mai mare faima lor si se apara,cauta sa va apere de fapt,pe amandoi de o asemenea experienta amara.
Nu spun ca tu esti ca ceilalti baieti,dar fata probabil,nu a vazut la tine nimic care sa o faca sa creada ca nu semeni cu marea turma,no offense.
Asa ca,lasa-i timp,stai aproape,fii un prieten bun si de incredere,las-o sa se apropie si sa te cunoasca.
Si,nu se stie niciodata,insistenta si constanta ta posibil sa o convinga,pentru ca daca nu te placea si nu-i erai simpatic, nici nu te tinea de vorba!
Dar ea discuta cu tine si incearca sa fiti bine, ceea ce e incurajator.
Deci, ramai langa ea si nu insista cu declamatiile sentimentale, fii doar apropiat si ajut-o sa capete incredere in tine.

| Edward121 explică:

Am uitat sa spun... PS: dau funda si vot foarte bun si respect in sufletul meu pentru ca tin foaarte mult la ea

| Edward121 explică:

Buna TPU, aici Edi, au trecut 6 ani.
Daca mai trece cineva printr-o situatie asemanatoare cu cea pe care am descris-o eu, ar trebui sa stiti ce s-a intamplat intr-un final.
Eventual, m-am cuplat cu prietena ei cea mai buna lol

| mariaftdragutzica a răspuns:

Daca nu prea simte nimic fata de tine las-o in pace sa vina singura la tine si nu o mai forta pentru ca daca nu te dai batut usor si ei nu ii place de tine atunci e foarte naspa, pentru ca ea poate incearca sa iti spuna printr-o metoda cat mai usoara ca nu ii place de tine iar tu o rogi sa te raneasca. las-o mai moare, incearca sa ii fi aproape si sa ai grija de ea dar nu o forta sa faca nimic, nu o forta sa te placa, poarta-te ca un prieten normal doar ca fii alaturi de ea cand are nevoie.