| BuBu_8744 a întrebat:

Salut, sunt elev si imi place de o fata putin mai mica ca mine si as dori sa stiu, daca dupa ce prima data am flirtrat cu ea 1 luna pe mess, mesaje + vb la telefon si iesind cu ea si grupul ei de prietene in parc as mai avea sansa sa ma impac cu ea, la un moment dat am oprit incercarea de a ma impaca, iar acum mi-a venit brusc atractia fata de ea. Si acum discut din nou cu ea. Doar ca nu mai am inspiratia de o aveam atunci.Deoarece odata ce ii recunosti sentimentele fata de ea. nu prea poti sa o mai faci a 2 oara...Si mai sunt si unii, care zic, iauite prostu, nu i-a iesit o data mai incearca.ma rog. e mai complicat. E o fata extrem de frumoasa si de treaba, doar ca e foarte tupeista. Deci dati-mi sfaturi cum as putea sa ma impac cu ea, ce ar trebui sa fac, Dau Funda.

Răspuns Câştigător
| Anet a răspuns:

Despre ce inspiratie vorbesti, te gandesti cumva la ce vrajeli sa ii bagi ca sa iti pice in plasa? Si despre ce impacare vorbesti fiindca nu ai precizat nicaieri ca ati fost impreuna si ca v-ati fi despartit dintr-un anumit motiv.In fine,poarta-te normal, cum te-ai comportat si inainte si lasa lucrurile sa mearga de la sine, daca si fata e interesata de tine atunci ar trebui sa iti fie usor sa continuati ceea ce ati inceput mai demult.

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cred ca vrei sa spui ca ai incercat o data,nu ti-a iesit si acum,te framanta cum sa mai incerci inca o data.
Fa-o geloasa,stai mai mult cu o prietena de-a ei,fara sa-i promiti ca veti fi impreuna sau ceva,ca sa n-o ranesti.
Doar stai de vorba cu alta fata, si sa te vada cea care-ti place.
Daca e interesata, va reactiona imediat!