| BackAgainToTPU a întrebat:

Sunt fata, am 12 ani si mustata!
Doh, am facut prostia la 11 ani sa mi-o iau cu un aparat de-a mamei, cu mai multi "dintisori miscatori" care actioneaza cu o baterie straight face.
Si acum creste repede si acum are vreo 1, 2 milimetri firul de par sau mai putin, dar tot se vede! Si nu am chef sa ma fac in fiecare zi straight face (bine, nici chiar asa)
Si la subratz aveam ditamai flocile si mama m-a facut cu aparatu ala si mia taiat firele foarte mici aparatu si nu imi placea! Tot se vedeau!
A si la gura acolo unde e mustata nu e iritat dar am bubite mici straight face
Mai mult coshuri
Cu ce ma pot lua la subrat si la gura?
Va rog, nu radeti, am incredere in voi ca ma puteti ajuta!
Se duce ideea de a merge la salon sau sa iau de la farmacie nu stiu ce, pentru ca mama nu prea vorbeste cu mine despre din astea, si nu am voie sa ies afara deloc, decat cu un parinte!
A, si acum mi-am adus aminte, ce sunt punctele (nu foarte negre, mai mult rozalii spre maronii) de pe sani, care daca le storci (doar pe unele) iese rezultatul ca si la punctele negre de pe fata?
Si de ce am puncte negre pe piept(nu pe sani...) si pe umeri(un pic mai umflati, ca niste cosuri, dar cu un punct negruu)? De ce apar printre punctele negre si cosuri? Cum pot scoate punctele negre?
Funda!

11 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Grea-i viata ftui mama masii... du-te la maicata, la cine crezi tu si discuta pe larg despre sidoseniilea astea.Nu tie jena putin? Asta e un sait in care noi ne ajutam unu pe altu, nu ne crestem unu pe altulaughing.

| Annye_2425 a răspuns:

Pff ce a de a intrebari m ai dat peste caprolling on the floor
DECI
pentru par.de oriunde fie la sub brat fie unde vrei tu foloseste VEET crema sau benzi ca nu va fi nevoie sa te dai in fiecare zi ci la o saptamana- 2.
pentru pctele negre sunt masti la avon si nu costa mai mult de 13 leiwinkingsau cauta la farmacii big grin
aa si nu ti mai stoarce nici un cos ca ti va ramane semn:d mai bine folosesti ceva solutiihappy

| hjs a răspuns:

Ce nu pot eu sa inteleg este de ce nu poti sa iesi afara decat cu un parinte?

In fine sa trecem peste asta.Incearca sa discuti cu mama ta.totusi ai 12 ani. spune-i ce te doare pe suflet...si poate vazand ca tu ai incredere in ea o sa vorbeasca despre chestiile astea si o sa te inteleaga.

Cat despre asta. oricum o sa ai nevoie de bani sa iti iei ceea ce iti recomandam noi.asa ca tot cu mama ta o sa ajungi sa vorbesti

Pa-pa:*:*

| camelya_1945 a răspuns:

Draga mea ...pentru mustacioara iti recomand crema epilatoare. nu este dureros si tine aproximativ o saptamana, o saptamana jumatate efectul. Cea de la Farmec este f buna. Iar la subrat nu este recomandat sa ne facem cu ceara pentru ca este o zona sensibila si mai incolo poate duce la aparatia de noduli la san. Pt subrat iti recomad aparatul de ras (gen Bic ) de cate ori este nevoie. Nu esti la varsta la care ai nevoie sa mergi la salon, lasa asta pentru mai incolo, o sa te saturi de el.

| # Soranna :x a răspuns:

Incearca sa ti`o iei cu BENZI CU CEARAwinking
Nu te mai panica ca asa se intampla oricarei femeie.Toat astea se intampla cand esti pe cale sa devii ADOLESCENTA.winking ( vei avea menstruatie, fluturasi in stomac, si multe alte chestii)

MULT NOROC!
Funda?

| Anonim_5618 a răspuns:

Poti sa ti iei cu benzi mustata. si la subrat cu epilatorul

benzi de la farmec

| laura_8904 a răspuns:

Parul inestetic il poti indep[arta foarte simplu si curat cu ceara cat despre cosuri incearca ce i-am propus si bellei http://www.tpu.ro/......nu-dispar/

| anyka18 a răspuns:

Poi la mustata ar fi o solutie cu ceara, spune mamei tale sa-ti cumpere de la farmacie.altceva nu stiu.Costa in jur de 10 lei si o folosesti de vreo 20 de ori cred si dureaza vreo saptamana dupa epilat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lool ce parinti ciudati aistraight face Eu mustata mi-a iau la salon. Si la subrat ma fac cu lamalaughing odata la 3 zile cam asa...oh go on

| DeeaVonP a răspuns:

Buna!
Mustata ti-o poti lua cu ceara sau benzi (accelasi lucru), la subrat de poti lua cu bigu (in cel mai rau si rapid caz) sau cu crema epilatoare.

| Alexandra_7616 a răspuns:

Poti sa iti iei o crema depilatoare si o crema pentru cosuri

Întrebări similare