Grea-i viata ftui mama masii... du-te la maicata, la cine crezi tu si discuta pe larg despre sidoseniilea astea.Nu tie jena putin? Asta e un sait in care noi ne ajutam unu pe altu, nu ne crestem unu pe altu.
Pff ce a de a intrebari m ai dat peste cap
DECI
pentru par.de oriunde fie la sub brat fie unde vrei tu foloseste VEET crema sau benzi ca nu va fi nevoie sa te dai in fiecare zi ci la o saptamana- 2.
pentru pctele negre sunt masti la avon si nu costa mai mult de 13 leisau cauta la farmacii
aa si nu ti mai stoarce nici un cos ca ti va ramane semn:d mai bine folosesti ceva solutii
Ce nu pot eu sa inteleg este de ce nu poti sa iesi afara decat cu un parinte?
In fine sa trecem peste asta.Incearca sa discuti cu mama ta.totusi ai 12 ani. spune-i ce te doare pe suflet...si poate vazand ca tu ai incredere in ea o sa vorbeasca despre chestiile astea si o sa te inteleaga.
Cat despre asta. oricum o sa ai nevoie de bani sa iti iei ceea ce iti recomandam noi.asa ca tot cu mama ta o sa ajungi sa vorbesti
Pa-pa:*:*
Draga mea ...pentru mustacioara iti recomand crema epilatoare. nu este dureros si tine aproximativ o saptamana, o saptamana jumatate efectul. Cea de la Farmec este f buna. Iar la subrat nu este recomandat sa ne facem cu ceara pentru ca este o zona sensibila si mai incolo poate duce la aparatia de noduli la san. Pt subrat iti recomad aparatul de ras (gen Bic ) de cate ori este nevoie. Nu esti la varsta la care ai nevoie sa mergi la salon, lasa asta pentru mai incolo, o sa te saturi de el.
Incearca sa ti`o iei cu BENZI CU CEARA
Nu te mai panica ca asa se intampla oricarei femeie.Toat astea se intampla cand esti pe cale sa devii ADOLESCENTA. ( vei avea menstruatie, fluturasi in stomac, si multe alte chestii)
MULT NOROC!
Funda?
Poti sa ti iei cu benzi mustata. si la subrat cu epilatorul
benzi de la farmec
Parul inestetic il poti indep[arta foarte simplu si curat cu ceara cat despre cosuri incearca ce i-am propus si bellei http://www.tpu.ro/......nu-dispar/
Poi la mustata ar fi o solutie cu ceara, spune mamei tale sa-ti cumpere de la farmacie.altceva nu stiu.Costa in jur de 10 lei si o folosesti de vreo 20 de ori cred si dureaza vreo saptamana dupa epilat.
Buna!
Mustata ti-o poti lua cu ceara sau benzi (accelasi lucru), la subrat de poti lua cu bigu (in cel mai rau si rapid caz) sau cu crema epilatoare.
Henrypericolpublic întreabă: