In primul rand in 2 luni nu il iubesti, daca il iubeai nu te uitai sau iti placea altul ; e foarte simplu... ori ramai cu cel de 2 luni cu care ai o relatie serioasa ori... te desparti de el si risti sa ai cu ala o relatie de 2 saptamani.gandeste-te bine ce dai...pe tipu de 20 il sti cat de cat. dar pe celalat? think.
De fapt... thu incepi sa iubesti de la 17-18 ani... cam asa... asa ar putea sp toata lumea k il ubesk p ala sau p celalalt dar nu asta inseamna iubire... nici eu nu stiu c e aia iubire... gandeshtete... sal iubehti inseamna sa nu poti sa traiesti fara el... e totul pentru thn...
Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul asa ca trebuie sa te hotaresti ce si cum
Ii iubesti pe amandoi. Unul este opusul celuilalt.Sa stii ca se poate asa ceva.Importat e sa-ti pui gandurile in ordine si sa vezi ce simti cu adevarat.
Dar la 16 ani e greu.foarte greu. Oricum, nu iti recomand sa dai ¨porumbelul din mana pentru cioara de pe gard¨.intelegi
Cand nu o sa il mai ai pe cel cu care esti acum, atunci o sa iti dai seama daca l-ai iubit sau nu...
Chiar daca sunt diferiti, sunt placuti tie.nu este o crima sa fi cu amandoi dar nu mai mult de prietenie.incearca sa vezi ce fel de baieti sunt amandoi iar daca nu te hotarasti care merita sa fie cu tine, fiti numai prieteni.cu timpul vei vedea diferentele bune si cele rele si care e baiatul potrivit.
Ramai cu asta de 20 de ani! Tu il iubesti. dar pur sh simplu esti cam obsedata de celelalt... Doar atunci dupa ce o sa-l pierzi. o sa-ti dai seama kit de important era pn tine. Simti fluturashi in stomacel... cred ca e ceva frumos. Profita de timpul in care sinteti impreuna!
Pai sa o luamcu inceputul... Tu esti sigur ca il iubesti pe primul tip...Ca 2 luni este un timp scurt.Si la al 2-lea tip... poate e atractia fizica... Poate ca il doresti...
Te gandesti la celalalt baiat pentru te atrage fizic. Important e un singur lucru...care e mai atent cu tine in pat.
acest lucru il poti vedea facand dragoste cu ei (separat) si atunci vezi adevarata lor fata.
Daca celalalt nu merita sa ii acorzi atentie, incearca sa il uiti!
Si.stai linistita, in 2 luni nu il poti iubi deja, iti trebuie ceva vreme ca sa iti dai seama ca ti la el cu adevarat.Asta la fiecare persoana asa e, crede-ma. Iubirea nu apare atat de repede.
Succes>
Trebuie sa te hotarasti cu cine ramai, daca spui ca baiatul de 20 de ani e un baiat serios nu renunta la el sa nu regreti mai tarziu, mai ales ca celalalt e opusul lui.Eu ti-am dat un sfat, decizia e a ta...
Hi, fata draga, eu zic sa nu iti bati joc de baiat, ca din ce am inteles eu ai 2 baieti in cap, nu?
Cheers
Anonim519 întreabă: