anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt fata, am 16 ani si un prieten de 20 ani cu care sunt de 2 luni insa nu sunt foarte sigura ca il iubesc sau plac asa de mult.Ma simt foarte bine cand sunt cu el, chiar si acum mai am "fluturasi"cand ma saruta, e intelegator, tandru si cel mai important nu vrea doar sex ca altii.
Problema e ca eu ma mai gandesc si la alt baiat care chiar nu merita atentia mea, e opusul prietenului meu si nu inteleg dc ma gandesc si la celalalt, cel ce nu merita.Cred ca de asta nu sunt sigura daca il iubesc pe prietenul meu...
Cum sa fac sa stiu sigur daca il iubesc pe prietenul meu si sa nu ma mai gandesc la celalalt care a vrut doar sa profite de mine?

15 răspunsuri:
| Misterious a răspuns:

In primul rand in 2 luni nu il iubesti, daca il iubeai nu te uitai sau iti placea altul happy; e foarte simplu... ori ramai cu cel de 2 luni cu care ai o relatie serioasa ori... te desparti de el si risti sa ai cu ala o relatie de 2 saptamani.gandeste-te bine ce dai...pe tipu de 20 il sti cat de cat. dar pe celalat? think.

| msgirl a răspuns:

De fapt... thu incepi sa iubesti de la 17-18 ani... cam asa... asa ar putea sp toata lumea k il ubesk p ala sau p celalalt dar nu asta inseamna iubire... nici eu nu stiu c e aia iubire... gandeshtete... sal iubehti inseamna sa nu poti sa traiesti fara el... e totul pentru thn...

daniela
| daniela a răspuns:

Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul asa ca trebuie sa te hotaresti ce si cum

nony
| nony a răspuns:

Ii iubesti pe amandoi. Unul este opusul celuilalt.Sa stii ca se poate asa ceva.Importat e sa-ti pui gandurile in ordine si sa vezi ce simti cu adevarat.
Dar la 16 ani e greu.foarte greu. Oricum, nu iti recomand sa dai ¨porumbelul din mana pentru cioara de pe gard¨.intelegiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| M.J. a răspuns:

Cand nu o sa il mai ai pe cel cu care esti acum, atunci o sa iti dai seama daca l-ai iubit sau nu...

| Maria_8855 a răspuns:

Chiar daca sunt diferiti, sunt placuti tie.nu este o crima sa fi cu amandoi dar nu mai mult de prietenie.incearca sa vezi ce fel de baieti sunt amandoi iar daca nu te hotarasti care merita sa fie cu tine, fiti numai prieteni.cu timpul vei vedea diferentele bune si cele rele si care e baiatul potrivit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai renunta la unu! alege pe cel care te merita si te respecta!

| marsy a răspuns:

Ramai cu asta de 20 de ani! Tu il iubesti. dar pur sh simplu esti cam obsedata de celelalt... Doar atunci dupa ce o sa-l pierzi. o sa-ti dai seama kit de important era pn tine. Simti fluturashi in stomacel... cred ca e ceva frumos. Profita de timpul in care sinteti impreuna! love struck

| maxQ a răspuns:

Pai sa o luamcu inceputul... Tu esti sigur ca il iubesti pe primul tip...Ca 2 luni este un timp scurt.Si la al 2-lea tip... poate e atractia fizica... Poate ca il doresti...

| alexusfabio a răspuns:

Te gandesti la celalalt baiat pentru te atrage fizic. Important e un singur lucru...care e mai atent cu tine in pat.
acest lucru il poti vedea facand dragoste cu ei (separat) si atunci vezi adevarata lor fata.

| cioko19 a răspuns:

Daca celalalt nu merita sa ii acorzi atentie, incearca sa il uiti!

Si.stai linistita, in 2 luni nu il poti iubi deja, iti trebuie ceva vreme ca sa iti dai seama ca ti la el cu adevarat.Asta la fiecare persoana asa e, crede-ma. Iubirea nu apare atat de repede.
Succes>big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Trebuie sa te hotarasti cu cine ramai, daca spui ca baiatul de 20 de ani e un baiat serios nu renunta la el sa nu regreti mai tarziu, mai ales ca celalalt e opusul lui.Eu ti-am dat un sfat, decizia e a ta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ramai cu cel de 20; nul pierde pentru ca tu o sa plangi, gandeste-te k el te iubeste si chiar tu ai zis ca nu vrea sex ca altii de varsta lui... sfatul meu e sa nul dai pentru o aventura

| AllenTJ a răspuns:

Hi, fata draga, eu zic sa nu iti bati joc de baiat, ca din ce am inteles eu ai 2 baieti in cap, nu?

Cheers