Salut.
Nu are destula incredere in tine, asta explica tot.
Cand ii vei inspira incredere vei vedea c-o sa faca cu tine. Cine stie ce gandeste, o ve-ti face si o vei lasa pe urma...arata-i c-o iubesti asta daca o si faci ca la prefacatorie nu stiu daca merge.
Good luck!
Nu ti-se pare putin dubios? In 4 luni castiga putina incredere avand in vedere ca s-a apucat de "meserie" de la 14 ani...Incearca sa porti o discutie libera cu ea, sa vezi care este problema. Sau mai sigur (ce as face eu) as pune-o pe liber, mi-se pare ca profita putin de tine, investesti in ea si nu te rasplateste cu toate ca are "contul" deschis
Daca observi in continuare ca te refuza, spune-i mai bine sa vina ea la tine cand se simte pregatita, dar pana atunci macar sa te lase sa o strangi in brate, sa fie langa tine si tot asa, trebuie sa-i dai senzatia ca o doresti tot mai mult, ca nu rezisti fara ea. De pilda, ai putea, atunci cand o vezi (chair de a trecut doar o zi sau o noapte), sa o iei in brate si in loc de salut sa-i spui ca ti-a fost dor de ea.
Sa o lasi pana ea va fi pregatita.
dar daca de la 14 ani s-a f...t, s-a saturat si ea, numai pl. este de inteles
Pai nu o mai obliga poate cand a facut-o la 14 ani nu a stiut ce face si acum cred ca e socata si nu cred ca mai vrea sa incerce daca chiar o iubesti renunta ca viata nu se bazeza numai pe sex ci pe sentimente, fapte, placeri si oricum ai rabdare ca pana la urma o sa vrea succes! funda? plssss
De 4 luni? ceva nu e in regula.
1. Nu te vrea... se foloseste de tine
2. Nu are incredere
3. Poate nu i-a placut prima experienta (cea de la 14 ani) si nu mai vrea sa o repete. Daca e asta... e grava treaba
Scuze flori...sunt nou p`aici.am dat-o deja...nui rpoblema nu? multumesc de sfat!