Dragul meu, îmi permit sa-ti spun asa, pentru ca, desi nu-ti stiu varsta, cred ca ai putea fi copilul meu. Am si eu un baiat de 16 ani si-ti inteleg framantarile. In primul rand, te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine la situatia in care te afli si sa nu faci vreo prostie! Am vazut mult prea multe cazuri, recente chiar, de tineri care s-au sinucis din dragoste. Nu cred ca merita si nici nu avem dreptul. Numai Dumnezeu decide! Trebuie sa te gandesti ca esti tanar si ai viata in fata. Si apoi,... fete n-or mai fi pe fata pamantului? Sunt 7 fete la un baiat! Poate asa a fost sa fie, pentru a-ti da posibilitatea sa-ti gasesti adevarata jumatate. Din ce-ai povestit, ajung la concluzia ca nici nu te merita si deci nu e cazul sa suferi pentru ea. Atata timp cat tu ai fost un gentleman, iar ea ti-a intors spatele si s-a dus cu altul, inseamna ca nu te iubea cu adevarat. Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar cred ca ai fost o simpla aventura pentru ea. Incearca din rasputeri s-o uiti! Vei gasi la timpul potrivit si fata visurilor tale. Ce-i al tau, e pus deoparte! Daca esti inca elev, incearca sa-ti canalizezi gandurile si efortul inspre scoala, poate asa o vei uita. Si spune-ti mereu, in gand, ca in relatia asta, tu ai fost jumatatea buna! Te sfatuiesc la fel ca si pe baiatul meu, care a avut de suferit si el dintr-o prietenie. Ti-as spune mai multe, dar trebuie sa plec. Daca vrei sa mai vorbim, lasă-mi ID-ul tau. Pana atunci, aduna-ti gandurile si fortele si ia viata in piept! Nu totdeauna viata e dreapta si totusi trebuie sa mergem inainte. Astept vesti de la tine. Sa fii iubit!
Trage aer in piept si calmeaza-te. Nu e sfarsitul lumii. E o fata care nu te merita si in fata careia TU nu trebuie sa arati ca esti slab. E greu, intr-adevar, ti-a tradat increderea si toate iluziile si planurile tale de viitor s-au prabusit. Dar repet : nu e sfarsitul lumii. Esti tanar, ai toata viata inainte sa gasesti fata potrivita cu care sa merite sa visezi la un viitor impreuna cu ea. Din cate am citit, din comportamentul ei denota ca nu a tinut mare lucru la tine, probabil ca a stat din frica de singuratate. Daca te iubea cu adevarat nu iti facea niciodata asta. Nu merita sa suferi pentru ea. NU mai fi deprimat. Vei intalni persoana potrivita exact cand te astepti cel mai putin. Aduna toata dragostea pe i-ai oferit-o ei, pe care esti capabil s-o oferi si pastreaz-o pentru fata care te va merita cu adevarat.
Daca as fi in locul tau as face-o sa sufere foarte mult adica nici nu m-as mai uita la ea la propriu, nu -i as mai vorbi, etc.
Ai fost prea implicat emotional in relatia asta, nu vad cum nu ai citit-o` inainte sa ajungi sa ti la ea, iti spun sincer ca nu te iubeste.
Te-a mintit fiindca s-a plictisit singura si acum vrea sa vada daca esti atat de prost incat sa musti din nou momeala sa se mai joace cu tine.
Doar tu ai de pierdut din toata ecuatia asta.
Cum zicea si hazeena pastreaza-ti dragostea adevarat pentru o fata care merita. succes
Clar ca si-a batut joc de bunatatea si dragostea ta.
Probabil cu tine era prea in siguranta si protejata si in sinea ei dorea de fapt doar pasiune.
Crede-ma ca sunt multe fete care sunt cuminti in aparenta si cum dau de unul mai smecher se comporta ca niste tarfe, pentru ca de fapt ele asta cauta- aventura si atat!
Tu esti o persoana prea buna pentru ea, uit-o si mergi mai departe!
Sigur vei gasi pe cineva mai bun, te rog, crede-ma, caci si eu am patit ceva asemanator cu tine si nu mai vroiam sa traiesc, imi simteam inima bucati (eu, care radeam de cei care sufera din dragoste). Eu am ales sa fiu absolut indiferenta si am rezistat atunci cand m-a vrut inapoi, pentru ca a2-a oara nu trebuie sa te mai lasi prostit!
Asta e sfatul meu, uit-o si nu o mai primii inapoi orice ti-ar promite, tu nu esti carpa ei de sters pe jos!
App, sunt fata si am 20
Mda, drama tuturor oameniilor care au incredere, nu esti singurul, asta-i adevarul.Sa incepi sa te maturizezi, sa filtrezi genul de fete, sa te cunosti.Inevitabil, suferinta.Influenta negativa a prietenei o face sa se poarte asa, dar are si ceva usuratic in ea, oricat ai incerca s-o aperi. Fetele nu raman sfinte, nu se nasc sfinte doar ca au himen.Nu toate sunt urcate pe piedestal in catedrale. Din toata omenirea doar una singura se bucura de privilegiul asta si asta spune ceva, nu crezi? Nu sunt ingeri, nici demoni.Sun oameni cu acelasi statut cu al tau, tu ai ramas prins in idelaurile romantismului dar lectia asta iti va servi ca tratament. Iubeste inteligent, ai zis ca ierti prea mult, stii ca indulgenta si mila nu fac casa buna cu dragostea. Te-a folosit, scurt si dur.Este timpul ei sa invete ca exista baietii rai-la care probabil tanjeste-si sa sufere, dar asta nu este treaba ta, s-o luminezi. Tu trebuie sa te impaci cu tine, sa-ti revii si sa tragi o invatatura din toata sarada asta sentimentala.Toate cuvintele spuse, juraminte, crize de lacrimi si sfiala fac parte din traseul iubirii, nu raman pentru totdeauan batute in cuie.Crezi prea usor niste smiorcaieli muieresti de care la un moment dat vei rade(stiu, ca acum nu ma crezi). O vei inlocui si o vei despuia de aura asta de "sfanta" care te-a incornorat, culmea. Timpul vindeca, da-i si tu o mana de ajutor.
SaluT! Am avut si eu ocazia de a fi in asa proasta situatie ca si tine, si ce pot sa-ti spun acum despre mine, ca sunt asa de indiferent de toate fetele, si ca nici o fata nu merita din partea mea atit cit i-am oferit eu acelei persoane cu care m-am incurcat si a fost o greseala, te inteleg foarte bine, si eu o iubeam nespus de mult, si sunt si eu o persoana foarte emotionala, sa fiu mai corect am fost, ce vreau sa spun cu asta, pentru ca m-am dezamagit, si am suferit si eu, mi-a luat un an ca s-o uit, inca jumate ca sa nu mai vb cu ea, stiu ca va fi greu, dar la nimeni nu lia fost inca usor, intr-adevar ea nu te merita cum au mai spus si alte persoane care au raspuns, si ceea ce iai oferit tu ei, ea asta nu a pretuit, si de aceea ea acum iti suna si ii este dor de tine, dar nu facea greseala cea mare, pina aici a fost, uit-o, nu e usor stiu, dar acum doar la asta trebuie sa te gindesti, trebuie sa fii ocupat permanent, iesi cu prietenii mai des, fa-ti prieteni noi, sunt foarte multe lucruri cu care iti poti ocupa timpul liber, sincer iti spun intr-o zi iti vei aminti si te vei ride si vei spune "Doamne ce prost am fost, dar am iubit-o enorm", trebuie sa fii tare, intelegi viata nu e o poveste unde totul e bine, trebuie sa te astepti de la orice, chiar si de la suferintsa, asta si este experienta vietii, singur ai spus ca vreau ajutor de la persoane cu ff multa experieta, pai a venit deja si timpul sa ai si tu ceva experienta, in viata nu va fi mama sau tata totimpul alaturi sa te sprijine, trebuie sa constientizezi ca cresti, si cu anii si respponsabilitatea e mai mare...asa ca uit-o cum poti tu mai bine, si nu da inapoi, nu e ea prima si ultima, inca cite vor fi, incit tu nici nu iti inchipui, si pe o noapte si pe 2... tu pur si simplu inca vezi totul alb negru, cu timpul vei vedea si alte culori, si va fi totul ok! Capu sus, ai nevoie sa mai vb ceva trimite ID-ul tau, succese!
Nu te-a iubit cu adevarat, sincer imi pare rau pentru ca suferi din cauza unei persoane care nu te merita.gandeste-te ca viata merge inainte, vei intalni persoana potrivita care te va iubi pentru ceea ce esti si nu isi va bate joc de tine si sentimentele tale.esti tanar, ai toata viata inainte! nu merita, incearca sa-i arati ca nu te afecteaza ca te-ai despartit de ea, crede-ma indiferenta doare cel mai mult!
Deci cu totii am patit din astea, tu, eu, el, ei, toti. acum avem deci putina vechime, putina experienta, si nu o s-o mai patim din nou. asta e, a fost ce a fost, acum esti,, calit" si o poti lua de la capat. ai grija sa nu o patesti din nou tot cu ea. cu tot respectu pentru fete, profita de bunatatea baietilor, deci nu te dedica lor 100%, nu-ti vinde sufletul asa de usor. si nu face prostii pentru ca te-a tradat, tu ai facut totul ca sa fie o poveste frumoasa dar ea s-a dat batuta, deci invingatorul esti tu. eu am trecut peste o situatie asemanatoare, si am rezistat, si tu poti!