Nu frate nu ești gay mi s-a întâmplat.și mie chestia asta și am fost cu o fata după și mi-a trecut chestia asta și am simțit foarte multe pentru fata cu care am fost
In niciun caz si sub nicio forma, nu te incadrezi in profilul unei persoane gay. Evita pe viitor sa te intalnesti cu persoanele care au orientarea sexuala diiferita de a ta. Sanatate!
Gay esti doar daca ti-a placut. Altfel poti spune ca doar ai avut o experienta sexuala neplacuta.
Si ce te afecteaza asta! tocmai ca trebuie sa iti placa! sa il iubesti pe ala de acelasi sex cu tine!
Oricum se intampla poate sa iti placa fetele femeile! dar stii cum este sa simti atractie si spre partea cealalta! adica cu baietii barbatii! e normal daca esti gay! sa stii! ai si exemple de artisti cum au fost prince george michael sau freddie mercury! tot asa! le-au placut fetele femeile! erau ravniti de ele! dar au sfarsit prin a le place baietii barbatii! asta este!
Nu esti gay dar esti cel care a privat o fata de aceasta placere, si in acelasi timp pe tine de o placere fara sentimente de vinovatie.
anonim_4396 întreabă:
Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă: