Nu pot sa iti spun ce sa ii faci lumii ca ea rea, nici eu nu am gasit solutia. Dar iti pot spune sa mergi sa iti faci niste analize hormonale pentru ca nu este normal sa nu slabesti daca ti regim si faci sport.
In alta ordine de idei probabil ca undeva gresesti in relatia cu ele, sau toate sunt superficiale si imature. Oricum ai doar 15 ani, mai ai timp destul sa iti gasesti pe cineva. Aaaaa...si rezolva si problema cu increderea in sine, probabil aici e cea mai mare problema a ta! Bafta!
Off si eu a avut in generala o colega grasa. Toti radeau de ea mai ales la orele de sport. Dar a reusit sa slabeasca adica de la 80 a ajuns la 60 in 2 ani. Dar a trecut prin chinuri groaznice si inca trece.
Trebuie sa mergi la doctor si nu te descuraja bucura-te ca ai prieteni.
Fiecare o sa gasim pe cineva.
Gaseste-ti un hobby si incearca sa fii cel mai bun pe domeniul tau.
Bafta mai departe
In primul rand nu e ok la 15 ani sa ai 100kg. du-te la doctor si o sa-ti dea un regim, si trebuie neaparat sa renunti la fast food, dulciuri, sucuri si la paine. daca chiar vrei sa dai jos. sa mai mananci salate, cate un ou, na. iti urez bafta in continuare si sper sa reusesti si toate cele care te-au respins sa moara de ciuda dupa aia!