Buna, pai eu zic sa faci ceea ce simti, tu sti mai bine cum e mai bine cu ea ca amici sau iubiti, gandeste-te bine inainte de a lua orice decizie, poate daca te desparti de ea nu va mai dori sa fie amica ta, dar depinde acum de felul ei de a fi, sau daca ti-ar zice ca vrea sa fiti amici, sigur nu veti putea fi ca inainte, din moment ce ati fost impreuna. Daca tii la ea eu zic sa ramai alaturi de ea, continua relatia voastra si ai sa vezi pe parcurs cum va fi si ce ramane de facut, bafta!
Daca ii dai papucii sigur nu o sa mai fiti prieteni si in niciun caz cum erati inainte de relatie.
Asta e un pas pe care multi il fac, incurca prietenia cu iubirea.Si eu am patit la fel, dar relatia nu a mers mai mult de 3 luni.Desi am trecut cu greu peste despartire pentru ca eram indragostita, iar el nu, am ramas prieteni buni si acum.
Dar acum depinde si de ea cum va reactiona in cazul in care te hotarasti sa rupi relatia.
Faza cu ura dupa iubire e logica daca apare o despartire pe care n-o doresti.Eu zic sa mai incerci daca chiar tineti unul la altul ca nu se stie!
E una din multele ale vorbe care nu inseamna nimic si sunt spuse intr-o doara dar care te pun pe ganduri.Probabil nici nu si-a dat seama cand a spus asta si mai mult ca sigur nu vrea sa fi ingrijorat din cauza acestei vorbe
Si daca s-ar referi in sensul propriu ar suna ca o amenintare puerila
Pana la urma orice relatie are un sfarsit din anumite motive si daca e suficient de matura ar trebui sa lase ura la o parte in eventualitatea unei despartiri
Probabil ca s-a referit la sloganul in care se spune ca de la dragoste la ura nu este decat un pas. Prietenia este un sentiment foarte frumos si de apreciat, dar este total distinct de sentimentul de iubire care mai implica si alte trairi. Doi prieteni isi pot spune unul altuia toate pasurile, se pot sprijini unul pe celalalt si se pot confesa, fara sa intervina vreodata gelozia. Cand cei doi prieteni devin iubiti, lucrurile iau cu totul o alta turnura. Vor fi sentimente pe care nu si le vor mai putea dezvalui, tocmai din teama de a nu fi interpretate gresit si de a nu fi intelesi de catre celalalt. Nu vor mai fi in primul rand ei insisi, tocmai dintr-o putina, dar pozitiva cochetarie. Dezinvoltura pe care au avut-o cand erau impreuna, fata de ceilalti, va dispare, din teama de a nu se mai jigni reciproc. Relatia pe care ati inceput-o voi, este o incercare foarte curajoasa. Daca va merge, nu ai de ce sa te temi. Oferi iubire si vei primi iubire, nicidecum ura. Daca nu, prieteni inapoi nu veti mai putea redeveni niciodata. Nu se mai intoarce niciodata ce a fost. Sfatul meu este sa continui ceea ce ai inceput acum, intrucat vei da dovada de consecventa, ceea ce unei fete ii place intotdeauna. Ai intrat pe acest fagas, continua drumul, si asta mai ales daca tu ai fost cel care ai propus si poate ai insistat sa ajungeti la aceasta legatura. Daca este iubire impartasita, veti trai ceva extraordinar. Situatia este oricum ireversibila. Ca sa faceti eforturi sa redeveniti ce-ati fost, ar insemna sa se stearga iubirea, in cazul in care a existat, sau sa va dati seama ca v-ati amagit unul pe celalalt. Continuati si veti vedea. Acceptati astfel provocarea vietii. Mult succes si multa iubire va doresc!
Nu te desparti de ea daca tii intr-adevar atat de mult la ea. daca te vei desparti de ea nici macar amici nu veti mai fii.lasa timpul sa decida pentru voi, daca va e sortit sa fiti impreuna veti fi pan la adanci batraneti daca nu.lasa loc macar de o prietenie frumoasa!
Iti doresc mult noroc!
Poate a fost ca un apropo ca dupa ce iubeste daca TE VEI DESPARTII DE EA atunci te va uri! Eu asta cred ca a vrut sa zica. Adica sa nu o parasesti!
Sunt fata!
Nu te desparte de ea, cred ca a vrut sa iti sugreze sa nu o ranesti, intr-un fel te-a avertizat. Dar ce rost au vorbele, conteaza faptele pentru ca in relatia voastra nu se poate vorbi la general, depinde de cum decurge relatia.
Eeee uraste A spus si ea asa sa te impresioneze! Cum sa te desparti de ea? Stai linistit ca daca tineti unu la altul relatia va tine, nu trebuie sa pui la suflet fiecare vorba! O sa fie bine!
Pff, imi pare rau pentru tine dar esti pe teren minat, eu zic sa te gandesti mai repede care parte din relatie iti place mai mult sau daca intr-adevar le poti imbina, ori o privesti ca pe o amica ori ca pe o iubita? gheata e foarte subtire si poti pierde totul si pe parcurs poti rani un om.
Atunci nu te desparti de ea daca chiar tii intr-adevar la ea. Daca te vei desparti de ea poate nici amici nu veti ramane.
Silver prietenia e sincera si frumoasa, cata vreme nu apar, obligatii si angajamente aiurea de genul, combinatie, santem impreuna, santem iubiti.aiureli.astea vin in virtutea inertiei, si a frumusetii prieteniei si sentimentelor care urmeaza fara o consfintire a voastra.lasati dragostea sa vina nu puneti garduri intre voi, de genul este a mea, sau este al meu.asta trebuie sa simtiti nu sa planificati.ca nu incheiati o afacere.construiti o relatie trainica.si asta se face incet cu rabdare si peo temelie buna.adica se construieste pe o prietenie sincera, respect, incredere reciproca.
Aici depinde de ceea ce simti si crezi pentru/despre ea ...incearca sa te pui si in toate posturile si bune dar si cele aiurea, spre ex. cea in care nu ati mai fi impreuna, iar ea nu ar mai vrea sa fiti nici macar amici, sa vezi cum ai reactiona. Te poti astepta la orice, in orice moment. Gandeste-te, si analizeaza-ti toate sentimentele si temerile! alege ceea ce crezi ca te va face mai fericit! bafta!
linarkfts întreabă: