anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de aproape 3 luni si am o relatie chiar fericita cu ea. Singura chestie este ca vreau sa facem sex mai des. Nu ca nu ar vrea si ea, dar problema la noi este ca sunt si parintii acasa la amândoi mai mereu, sau cel putin unul din parinti.
Pana acum am făcut-o o singura data cu ea, am luat-o mai usor pentru ca era virgina si am zis sa astept sa fie pregătită. Am avut mai multe ocazii sa o facem dar nu era ea pregatita si a trebuit sa astept. Oricum, acum vrea si ea si problema este ca nu avem unde.
Cu tata am vorbit despre chestia asta daca poate pleca cu mama ca sa putem rămâne singuri, dar cred ca a uitat ce am vorbit ca nu a plecat deloc pana acum... Si apropo, avem 17 ani amândoi.
Întrebarea este, unde sau cum putem face sex atâta timp cat avem părinții acasa mai mereu? M-am gândit sa o facem pe ascuns, dar nici nu stiu cum sa i-o zic ca sa nu para dubios.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pe ascuns? Hmmm... riscati un penis captivus si ajungeti la spital cuplati, de va afla tot orasul!

| mihai69 a răspuns:

Da' tu nu ai o cameră doar a ta? Încui ușa și gata!

| mihionuț a răspuns (pentru mihai69):

As incuia usa, dar problema este ca am geamuri la camera care bat spre hol, iar prin perdea cred ca se pot vedea destule laughing

| anonim_4396 explică (pentru mihionuț):

Iti pui o patura peste perdea sau peste voi ca sa nu se vadalaughing)

| mihionuț a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi si asta o idee laughing m-as simti ca in misiune imposibila, mai ales daca uit usa descuiata laughing)

| Freya1 a răspuns:

Cauta anunturi cu regim hotelier si inchiriaza pe cateva ore sau zile.Cauta ceva la un pret rezonabil sa va puteti descurca si proprieterul iti ofera si discretie

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LexTerOp a răspuns:

Nu stiu, pare o aventura pe cinste, la un prieten nu ai incercat? happy Poate iti rezerva o camera doar pentru tine si prietena ta laughing, sau eventual spune-i sa doarma la tine si noaptea cand parintii tai sunt culcati, o faceti si gata happy, succes tongue

| mihionuț a răspuns (pentru LexTerOp):

Am un prieten care m-ar putea ajuta, dar nu stiu ce sa zic. Iar sa doarmă la mine ar fi prea calumea, doar se intampla totul mai silențios si aia era, dar pe ea parintii o vor in casa devreme laughing deci sigur nu o lasa ai ei

| LexTerOp a răspuns (pentru mihionuț):

laughing Eh. pana la urma o faceti noapte pe drum cand o duci acasa happy

| mihionuț a răspuns (pentru LexTerOp):

laughing daa, cum găsesc un boschete mai călduros sar in el laughing

| LexTerOp a răspuns (pentru mihionuț):

laughing

| maulove34 a răspuns:

Poti merge la un hotel special pentru cupluri. Acolo poti sa dai in ea fara nicio grija. Nimeni nu iti zice nimic