| taylor1982 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de aproximati o luna si 2 săptămâni, iar in ultima vreme a inceput sa-si ia lumea in cap.
Zicea sa mergem luna aceasta la o petrecere, iar acolo era posibilitatea sa fie si o fosta prietenă, cu care nu pr: "Eh, stai acasa. Imi iau eu gasca si merg".
Nu mi se pare normal sa zica asa, si i.am spus eu intr.un mor ironic si sec "Foarte bine, du-te"
La care zice ea "hai, treci la somn, si a pus emoticoane de ras.
Daca eu ii ziceam asa, facea ca trenul, si simt ca trebuie sa iau atitudine, dar nu stiu cum.
Nu imi place de nici o culoare situatia asta, si-a luat lumea in cap si exagerează cu unele

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu vorbesti cu ea?
Asa ceva nu se face intr-adevar, foarte urat din partea ei!
Stabiliti niste reguli ca sa nu te mai trateze ca pe un aamarat, ca se poate intalni cu pruetena alta data, la petreceri se merge de obicei in cuplu, ca doar nu iese la agatat! Sau, poate chiar asta intentioneaza happy

| mihai69 a răspuns:

Fă ca sălbaticii din „Game of Thrones" - îi spui: sunt un om liber și merg unde vreau eu!
Nu-i convine? Să caute alt fraier.

| Chirileanu_Emy_1999 a răspuns:

La fel ca si Gretta te sfatuiesc sa vorbesti cu ea si sa ajungeti la un numitor comun si mai bine nu incerca sa impui reguli.

| EvaAnamaria a răspuns:

Bună! Într-o relație salvează de multe ori comunicarea. Încearcă să vorbești cu ea, încearcă să îi spui ce te deranjează, încercaţi să vă cunoașteți mai bine și să fiţi pe aceeași lungime de undă. Dacă vezi că în continuare va avea atitudinea asta, cel mai bine ar fi să închei socotelile la timp decât să fie prea târziu. Timpul e prețios, trebuie să treci prin el alături de o persoană care într-adevăr merită fiecare secundă din viata ta. Succes! happy