anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Sunt impreuna cu iubita mea de o perioada mai lunga de timp.
Am facut sex de mai multe ori si a avut cel putin o data orgasm, dar de o perioada nu stiu ce se intampla, imi spune ca nu se mai simte la fel, ca nu mai are orgasm.
Ideea e ca ea vrea sa imi faca ceva, incepe, dar nu termina. Am intrebat-o si in cele din urma mi-a recunoscut ca ea nu vrea ca eu sa termin pentru ca nici eu nu o fac pe ea sa termine si face asta ca o forma de razbunare, iar ei i se pare si amuzant. laughing
I-am spus sa discutam, sa imi spuna ce sa ii fac, cum sa ii fac, ce ii place mai mult, cum ii place mai mult, daca vrea preludiul sa fie mai lung, daca vrea ceva in mod special, dar mi-a zis ca ea nu are ce sa imi spuna.
Am incercat tot ce spune in "tutorialele" de pe net care te invata cum sa o faci sa aiba orgasm, dar nu a mers pentru ca pana la urma toate femeile is diferite si nu la toate merge acelasi lucru, dar ea nu vrea sa imi spuna ce e mai bine pentru ea.
I-am zis ca sunt deschis si vreau sa aflu, vreau sa o fac sa se simta bine, dar ea tot nu vrea sa discute. Nici nu voia sa imi spuna care e problema, a trebuit sa insist pana sa imi spuna.
Ea imi spune ca vrea sa mai facem sex, dar in acelasi timp evita pentru ca stie ca nu va avea orgasm.
Si acum cateva zile a venit la mine ca sa ne uitam la un film. Mi-a bagat pana in pantaloni, a inceput sa faca ceva, m-a dezbracat si m-a lasat asa.
Eu am incercat de toate ca sa o fac sa termine, dar ea crede ca eu nu vreau si ca doar ma joc cu ea.
Tin sa mentionez ca eu sunt primul ei iubit, iar ea prima mea iubita.
Ce ar trebui sa fac? Ce sa fac daca ea nu vrea sa discute?

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati fi mai frrkciti daca ati face sex umai dupa casatorie.Constiinta care iti spune ca e gresit sexul fara casatorie e un inhibiitor important care te impiedica sa experimentezi placerea.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai un organ maricel si suficient de gros, ca sa-i poti excita vaginul si duce la un orgasm vaginal, este bine sa folositi o jucarie sexuala (falus) ca sa o poti satisface si pe ea, vaginal.
Preludiul este extrem de important, fiindca acela pregateste fata de sex si o umezeste, excitand-o la maxim.
Intai ii obti obtine un orgasm clitoridan si apoi purcedeti la sexul vaginal, care trebuie sa fie fara graba, minim 10-15 min ca fata sa poata ajunge la un orgasm vaginal.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pare ca... acest lucru a devenit putin mecanic pentru voi. Desi da, ar trebui sa se termine cu orgasm, nu asta ar trebui sa fie scopul pentru care faceti asta.
Ar trebui sa comunicati mai mult, sa iti zica exact ceea ce ar trebui sa iti zica si sa nu o mai tina pe a ei. Daca nu intelege... nu cred ca ar vrea sa stea intr-o relatie asa.

Legat de orgasm, este mai dificil acum sa il "obtineti" din moment ce ea are gandul ca nu o sa faca asta si probabil altele legate de acest lucru.
Deci o metalitate mai buna ar fi, sa faceti sex, incercati si stiti amandoi ca incercati sa va satisfaceti reciproc, va relaxati, nu va mai ganditi doar la lucrurul respectiv, si in final... poate reusiti, poate nu. Daca nu, nu este nicio problema, incercati iar.

Amandoi ar trebui sa fiti deschisi la acest lucru. Alta solutie... nu prea vad.

| Marius2001Pop a răspuns (pentru DoarBogdan):

La ea a devenit ceva cam mecanic, adica la ea trebuie neaparat sa fie orgasm, mereu imi zice de treaba asta, dar niciodata nu imi spune cum sa o fac. Eu vreau sa facem sex pentru ca ne iubim si pentru mine e o experienta placuta, dar la ea altul e scopul.
Multumesc pentru raspuns, ma bucur ca ai inteles laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

E de la psihic. Încearcă să-i arăți și altfel că-ți pasă de ea. Daca ești genul care-i dă foarte multa atenție doar când vine vorba de sex și în rest aproape o ignoră, e de înțeles comportamentul ei. Ceva s-a întâmplat, oricum, dacă crede că-ți pasă doar de tine.

| Marius2001Pop a răspuns (pentru supadeceapa):

Ideea e ca eu sunt genul foarte sentimental, romantic si imi exprim mai mereu emotiile. Ii vorbesc frumos, ii spun cat de mult o iubesc, o intreb cum se simte si ma intereseaza sa ii fie bine, ii iau flori, adica eu cred ca ii dau atentie si cat nu facem sex. Cred ca ea doar si-a pus niste standarde inalte, care nu sunt atinse. asta zic eu

| mi25 a răspuns:

Sexul se face in doi. Trebuie sacontibuie si ea cu acele miscari si lucruri care sa arate ce ii face placere. Asta uita foarte multe femei: contributia ei la reusita actului sexual este foarte importanta.
Iar ceea ce-ti face ea inseamna cinism si o face deoarece nu te iubeste. Iubirea se dovedeste prin fapte, nu prin vorbe. Si nu trebuie sa uitam ca sexul influienteaza in proportie de 60% din faptele si starile noastre zilnice.
Ce sa faci? Iti spun doar doua zicatori: 1. Are balta peste. 2. Dupa femei si tren nu alerga niciodata: vin altele.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Off ce fac eu la ora 6 dimineata laughing

Ok, deci in primul rand porcariile astea de jocuri trebuie sa inceteze. Ii zici clar ca ori faceti ceva calumea ori deloc ( si te tii de cuvant ) si ii zici ca daca incearca chestii de astea doar pentru a se amuza ea ii zici cu ocazia aia sa-si caute si alt iubit ( cu fetele daca nu joci tare nu pricep, plus trebuie sa te impui )
Pe partea sexuala e destul de simpla treaba. Incerci ORICE si in timpul asta esti atent la limbajul corpului ei. Cel mai bine si usor e la sexul oral. O iei si ii faci unul calumea si nu are cum sa nu se dea de gol in vreun fel atunci cand ii place ceva. Atunci cand ai prins "locul" ataci doar acolo si ii faci cel putin un orgasm de fiecare data ( nu ai cum sa nu il vezi, ii tremura picioarele, respira repede, se umezeste ca naiba acolo jos, etc etc )
Si daca te mai dezbraca intoarce-i favorul si las-o asa ( cel putin odata ).

| Marius2001Pop a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Ai dreptate, ar trebui sa fiu mai "dur". cred ca s-a invatat ca eu trec cu vederea orice, iar acum profita de asta.
Multumesc.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Dacă a prins deja gustul e aiurea. Încearcă s-o dezveti rapid

| alexalx1234 a răspuns:

Stai liniștit că mai are unul pe lângă tine. Nu ești singurul iubit. Acum doar își bate joc de tine. Cel mai bine ar fi să-i dai papucii. Se comportă de parcă are 3 ani.