Tipa clar a luat-o rau pe aratura. Poate ai sufocat-o, dar tot nu mi se pare suficient ca sa mentii legatura cu cineva pana iti gasesti pe altul. Eu ma intreb de ce accepti situatia asta.
Imaturitatea isi spune cuvantul. In fine, dupa tine va urma altul care doar va profita de ea si asta foarte curand. Detaseaza-te de ea.
Problema e la tine. Nu te respecți deloc. Cu atât mai mult nu o sa te respecte ea având în vedere ca nu reacționezi ca un om normal. Pune punct ca nu o sa fie nimic. Îți zice pe fața și degeaba. O sa întâlnești alta fata care sa te placa cu adevărat
Daca acum face asa, dupa cativa ani ce crezi ca o sa-ti faca? Dupa femei si dupa tren sa nu alergi niciodata: vin altele. Alceva... ti-au zis ceilalti. Tu ce-ti doresti sa fii: leu sau caine-nlantuit?
Mamă, cum poți să mai stai?
Nu-i stârnești nici un pic de atracție, dacă te faci preș în fața ei. E clar, fata nu te mai vrea.
Cel mai demn lucru pe care îl poți face, este să o ignori, să nu-i mai răspunzi la chemări, să lași să moară de la sine totul.
Eventual, să-ți cauți o nouă iubită.
Baftă!
Eu zic sa apelezi la varianta in care va asezati frumos la o cafea si stati de vorba, discutati strict despre ceea ce vrea ea de la viata si de la relatie si ce iti doresti tu iar daca nu ajungeti la un numitor comun fiecare sa o ia pe drumul lui. Asta doar daca nu iti place sa fi pe post de roata de rezerva si de colac de salvare pentru ea. O discutie matura in care sa ii spui clar uite eu asta vreau de la relatia noastra si asta sunt dispus sa fac si sa vezi ce vrea ea si ce ii dispusa ea sa faca pentru relatia voastra. Daca iti spune ca nu stie deocamdata poti sa ii mai dai un timp de gandire, poti sa te separi total de ea pentru 1 luna de exemplu in care sa isi dea seama ce vrea si pe urma sa iei o decizie finala.
Dă-o dracu, nu are rost sa mai pui suflet. Am trecut prin asta de atâtea ori și niciodată nu s-a terminat bine. Fă-ți de cap cu ea și Las-o la alții. Nu e de viitor asa persoana.