| IoNuTzZz1997 a întrebat:

Salut, sunt impreuna cu o fata de 3 luni, totul merge ok, ne intelegem bine, insa pe mine ma deranjeaza un lucru. Ea nu si-a impus ( cel putin asa mi se pare mie) aceea limita asupra baietilor de "Nu te intrece ca am prieten". Adica, ea se comporta (din nou, asa mi se pare mie) cu baietii ca si cum nu ar avea prieten si arata ca este disponibila. Ei nu i se pare o problema ca un baiat sa o prinda de fund, san sau sa vorbeasca cu ea mai pervers. Mi-a povestit ca a fost la o nuna (recent) si un baiat a prins-o de fund, cand am intrebat-o daca a reactionat cumva, adica sa il impinga sau sa il ia putin la rost cum fac fetele care au PRIETEN, ea mi-a raspuns fara nici o greutate "Mi-a venit sa rad, doamne ce era sa ii fac?". Repet, NU mai inselat in tot acest timp, nu s-a sarutat cu nimeni sau sa fi facut alte tampenii, insa pe mine ma deranjeaza foarte mult chestia asta, VREAU sa le impuna o limita prietenilor ei. Am discutat cu ea de cateva ori chestia asta, si i-am spus ca nu suport sa se dea cineva la ea si imi raspundea "Mare lucru, ce are ca se dau la mine? " Pentru mine raspunsul asta este ca si o lovitura intre picioare.
Cum ar trebui sa procedez cu ea? In aceste 3 luni nu ne-am certat deloc si nu vreau sa o facem acum. Stiu ca tine la mine, si tin si eu la ea.
ROG RASPUNSURI SERIOASE!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa stii ca nu are absolut nici o legatura cu faptul ca are sau nu prieten. Exista fete care se respecta si care nu permit sa fie pipaite si terfelite de necunoscuti, fie ca au, fie ca nu au prieten si fete care pun placerea pe primul loc si care isi doresc atingerile oricarui barbat. Faptul ca au prieten nu le schimba. Discuta serios cu ea si vezi daca vrea sa se schimbe fiindca o rogi tu. Dar e greu sa-ti schimbi modul de a gandi si a te comporta, felul de a fi.

| IoNuTzZz1997 explică (pentru Brigaela):

Paii cum ar trebui sa discut cu ea? Cand am incercat sa discutam, ce e drept am fost cam dur, ea s-a suparat fiindca am reactionat asa. I-am spus ca nu am nici o treaba daca vorbeste cu vreun baiat, dar sa nu il lase sa intreaca limita! Si nu cred ca este genul de fata cum ai spus tu mai sus, care sa puna placerea pe primul loc, CRED (doar cred) ca ii este rusine sa reactioneze cand un baiat o prinde de fund pentru ca incepe sa rada( Din cate stiu eu multi oameni incep sa rada fara motiv cand le este rusine de o discutie sau de ceva, la fel mai patesc si eu). In prima noastra luna de relatie nici pe mine nu m-a lasat sa ii pun mana pe fund, imi spunea ca nu este obisnuita cu asa ceva si ca ii este putin rusine.

| Brigaela a răspuns (pentru IoNuTzZz1997):

In primul rand nu poti discuta dur, fiindca este o discutie sensibila. Mai degraba sa o rogi frumos. Nu stiu cati ani are, dar daca spui ca dupa doar o luna de relatie ti-a permis sa o pipai in zone atat de intime, inseamna ca este exact genul de fata care pune placerea pe primul loc. Sa fim seriosi, nu incerci chestii atatde intime cu o fata timida decat dupa ce construiti o anumita intimitate, nu gata, ne-am vazut, am iesit 3-4 luni impreuna si iti pun mana pe fund si pe alte zone intime.

| AdyAdeluş a răspuns:

Wow wow wow. Deci pe tine nu te-a lasat sa o pipai prima luna ca "ii era rusine" da la altii necunoscuti zice"doar ce vroiai sa-i zic?". Ok ciudat. Poate ea este de fel asa si ii place sa fie pipaita...dar de tine nu a vrut si de la altii da? Nu re-a pus asta pe ganduri. Ma rog, incearca sa discuti calm cu ea sa ii zici direct ce pnm. Daca mai se comporta asa...bye bye. Poate se potoleste si impune acea limita. Baftawinking

| neutrino a răspuns:

Fata are dreptate si in plus nimeni nu-i poate face o gaura in plus.

| vocea a răspuns:

Amice iti dau un sfat fara lalaiala, o fata decenta si normala la cap nu iar conveni sa fie pipaita din prima si de toti baietii nu ca nu iar place ci se desconsidera, dar totul tine de puterea de convinegere a unui baiat, daca el are sufiecienta rabdare si o face sa se simta in siguranta in preajma lui sa o atraga incet si sigur, sigur iti va pica cu tonc si de la nu ma atinge pe fund o sa treci la motanelul ei favorit si nu te va uita niciodata, asta este o munca pentru un baiat bine meritata si inseamna ca a meritat sa te culci cu o fata care nu a cedat din prima, succes

| Mussette a răspuns:

Comporta-te si tu asa cu unele fete si poate o supara si pe ea un astfel de comportament.
Daca asa e ea, nu prea o poti schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact așa sunt și eu, pe mine m-ar deranja mult lucrul ăsta, poate o faci să înțeleagă dacă accepți să se dea și la tine fetele, într-un mod jegos.
Acu depinde de la fată la fată, dacă e cuminte, dacă e ușoară, dar din câte mi-ai zis tu, nu prea are respect, și pentru oameni ca ăștia, nici tu nu trebuie să ai, ai face bine să-i explici, dacă nu-i convine, pa. Mai sunt destule fete, repetă-ți asta mereu big grin.

| Leerix a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun, dar se vede clar ca ea nu da doi bani pe relatia voastra si nu o ia deloc in serios. Nu te respecta daca face tot ceea ce ai scris. Nu te iubeste. Prin gelozia ta, dai semne ca o iubesti, dar din comportamentul ei, oricine isi poate da seama cu usurinta ca isi bate joc de tine si ca este foarte imatura, nu stie ce inseamna iubirea, nu stie ce inseamna o relatie. Daca esti gelos, inseamna ca iubesti. Dar ea nu intelege lucrul asta... Cel mai bine ar fi sa-i spui pentru ultima oara, clar si raspicat, ceea ce te deranjeaza... Spune-i ca faptele, comportamentul si reactiile ei te deranjeaza, ca iti arata ca nu ii pasa deloc de tine, de sentimentele tale si ca nu arata deloc faptul ca te iubeste. Daca te iubea cu adevarat nu suporta sa se dea la ea alti baieti, i-ar fi pus la punct sau ar fi aratat deranjata. Dar observ din ceea ce ai scris ca ei ii plac lucrurile astea.
Daca vezi ca nu mai inceteaza chestiile astea, mai bine renunti la ea... pentru ca nu te respecta, nu te iubeste si isi bate joc de tine. Mai bine mai devreme decat sa suferi extrem de tare mai tarziu...
"In prima noastra luna de relatie nici pe mine nu m-a lasat sa ii pun mana pe fund, imi spunea ca nu este obisnuita cu asa ceva si ca ii este putin rusine." - wow, nu-mi vine sa cred, deci pe tine, iubitul ei, te-a facut sa astepti o luna, iar pe alti baieti ii lasa sa-i puna mana pe fund cand vor? Nu ti se pare nimic dubios? Ce comportament...

| tzuticamiley a răspuns:

Buna:*!
Sincer mi se pare destul de urat, parerea mea e ca atunci cand ai prieten trebuie sa il respecti, dupa ce nu il mai ai atunci incepi sa iti dai seama ce ai pierdut oh go on
Sfatul meu (pe care sper sa il iei in considerare) e ca ar trebui sa te desparti de ea! nu stiu cati ani ai, nu stiu cum gandesti dar o fata care se presupune ca isi iubeste prietenul, NU PROCEDEAZA ASA!
Mai bine las-o! sunt o multime de fete care sunt sincere si isi iubesc cu adevarat prietenul!
te pup! sa faci alegerea corecta desii stiu ca nu va fi usor :*