Pai daca tu crezi ca o poti iubi fara sex, atunci de ce sa o faceti? Ai mare grija ca ea nu este de aceeasi parere, si in aceste conditii, ce te faci? Pune repede mana pe o carte de specialitate si invata macar putina teorie.
Eu as zice ca intr-un loc mai intim ar face sex, daca sunteti de mult timp impreuna.
Ar trebui sa vorbesti cu ea, sa o intrebi unde crede ca o sa ajungeti si chesti.
Poate chiar vrea sa mearga mai departe si daca vrea, locul nu o sa conteze prea mult, dupa parerea mea, ci persoana cu care esti in acel moment.
Dar tot ar fi mai dragut si mai romantic sa faci ceva gen ca in filme, trandafiri, lumanari, melodia ei preferata, camera parfumata, chestii de genul asta.
Trebuie sa o intrebi pe ea daca, crede ca esti baiatul potrivit si daca ar vrea sa faceti urmatorul pas sau sa mai asteptati, sa fi foarte deschis la acest subiect fiindca e un subiect sensibil. poti sa ii spui ca o iubesti mult si tot ce simti si ca daca e de acord sa faceti si urmatorul pas.
Iar in legatura cu iesirile, poate nu e genul care sa se dea mare si tare, dar crede-ma ca daca te iubeste cu adevarat o sa faca si asta, o sa mearga cu tine si acolo unde vrei tu, nu doar unde vrea ea, ceea ce inseamna ca tu chiar o iubesti si chiar faci orice pentru ea si ea trebuie sa stie asta! Mult noroc! :*
Bai daca zici ca va iubiti si sunteti impreuna demult timp de ce nu? si macar sa o faceti intr-un loc intim si macar sa fie un moment special
Iti spun ceva din proprie experienta, cand despici firul in 4 iese napsa, cand despici firul in 16 cum o fac eu de obicei,n-are cum sa iasa OK.
e OK, te simti bine cu prietena ta, incepi sa intri in intimitati cu ea de ce te mai obosesti cu intrebari?!
ia-o asa usor cum mergeti acum, mai tarziu(daca tot zici ca nu te intereseaza sexu, o sa se intampla si o sa fie de 10 ori mai OK decat atunci cand fortezi nota pe tema asta
Bananacantareata87 întreabă: