| MaximSpeed a întrebat:

Salut,sunt impreuna cu prietena mea de 3 luni, avem amandoi 18 ani si i-am propus sa facem dragoste dar ea mi-a spus sa mai astept insa eu imi doresc sa fac la nebunie dragoste cu ea si ma cert mereu din cauza asta cu ea ca nu vrea sa facem dragoste.Ce sa fac sa imi potolesc instinctele animalice de a face dragoste caci nu vreau sa ma despart de ea din cauza asta caci o iubesc foarte mult.P.S Sa nu imi ziceti sa ma mastrubez sau sa ma duc la curve caci nu vreau sa fac asta.Doar sa-mi spuneti ce sa fac sa nu mai am chef de sex in halul asta.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu vrea, incearca si stapaneste-ti instinctele animalice intr-un mod incat sa nu te afecteze nici pe tine si nici pe ea. Daca o iubesti cu adevarat, asteapt-o pana cand este si ea pregatita pentru sex si atunci te va anunta ea cand vrea sa faca sex cu tine.

| Florentina9210 a răspuns:

Autocontrol, dragul meu.

| Oana92 a răspuns:

Nu ai ce sa faci pentru scaderea dorintei de sex. E normal sa o doresti si sa vrei sa faci dragoste cu ea. Dar tocmai pentru ca o iubesti ar fi indicat sa nu o mai stresezi cu acest subiect si sa ii oferi timpul de care are nevoie.

| Felys a răspuns:

La altele nu e cazul sa mergi dar sa te autosatisfaci este solutia de moment ideala

| Adviceforeveryone a răspuns:

Buna. Iubita ta inca nu e pregatita pentru asa ceva si te-as sfatui sa nu o presezi sau sa o obligi sa faca asa ceva. Asteapt-o oricat e nevoie daca spui ca o iubesti. Cand se simte pregatita si vrea sa faceti dragoste, iti va spune. Pana atunci, nu incerca sa o obligi.
Ca sa te potolesti incearca sa nu te mai gandesti la sex, ocupa-ti timpul cu altceva, incearca sa uiti.