| emty1 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietena mea de 6 luni. Am trecut peste toate greutatiile, peste probleme din familia ei si a mea, eu o iubesc enorm, tin la ea, i-am fost alaturi. Problema este ca nu accepta niciun gest mai erotic( sa pun mana pe sani sau chestii de genu) Nu accepta, nu i-am cerut sa se culce cu mine si nu am sa ii cer prea curand, dar nu inteleg de ce nu accepta gesturi erotice sau franch kiss etc. Ea are 18 ani si eu 19 am uitat sa zic. Va rog mult ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

E prea devreme mai așteaptă dacă o iubești dacă nu la revedere!

19 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Explică-i că nu ai de gând să te culci cu ea.Dovedește-i că doar pentru că te sărută nu înseamnă că o să faceți sex.
Este foarte bine că are principii la care nu renunță așa de ușor. Înseamnă că este o persoană puternică happy

| h3r a răspuns:

Păi o iubești și faci atâta caz doar pentru că nu te lasă să o atingi în zona respectivă? Una e cu sânii și alta e cu...
Pe de-o parte îți înțeleg necesitatea, dar înțelege-o și tu pe ea.
Înțelege-i timiditatea, concepțiile, tot ceea ce face.
Accept-o așa cum este ea, poate dacă era cu totul schimbată nu îți convenea.
Dacă ea nu vrea nimic deocamdată atunci este normal să se aștepte la acel preludiu... chiar și la mângâierea sâniilor, deoarece este ceva mult prea mult pentru ea, ceva de la care se ajunge la... altceva.
Ai răbdare cu ea și vorbește serios.

Cât despre sărut... probabil nu știe despre acel french, te-ai întrebat?

| Oana92 a răspuns:

Respecta-i decizia. Poate nu se simte pregatita, a avut o problema cu asta in trecut sau poate nu are incredere suficienta in tine. Nu o presa pentru ca o vei pierde.

| e1xtz a răspuns (pentru Oana92):

happyda,dar nici parte de prea multa actiune nu o sa aiba..ca fatuca are ceva prbl..depinde si de el na.ti-am lasat un msj

| Exilee a răspuns:

Gesturi erotice? Mi se pare normal sa refuze gesturi erotica intrucat ar vrea sa se pastreze curata, dar chiar asa? Nu vrea un sarut frantuzesc? BIne, nu o critic, dar totusi raised eyebrows... Incearca s-o iei tandru, sa-i daruiesti afectiune infinita, imbratiseaz-o mai mult. Daca nu vrea sa-i atingi sanii, mangaie-i usor pieptul, saruta-i pieptul FARA VOIA EI, timp de 5 secunde. O sa vezi ca nu va rezista si daruieste-i INCREDERE. Fa-o sa se simta in siguranta, in largul ei. Fa-o sa inteleaga ca nu se va intampla nimic gresit.

| Foxyyyy a răspuns:

Si cand ma gandesc ca altele iau mana partenerilor si o pun in zonele intime, hmm.Pai ce sa spun, cam naspa de tine.

| Zabbyel a răspuns:

Te tine la regim rolling on the floor))))))

| SefaTa97 a răspuns:

Posibil e timida. si poate nu stie cum e french kiss. :p.
De ce nu vorbesti cu ea?
Cand o prinzi bine dispusa vorbeste cu ea.happy

| charleslouboutin a răspuns:

Daca ii e scarba de tine ce mai cauti cu ea amice?

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Orice atingere a sanului si mai ales jocul cu sfarcul poate sa o excite si sa vrea(atunci) ce nu-si doreste, oricum.De la franch kiss e usor sa ajungi la a linge vulva si clitorisul; asa nu face copii, hi, hi

| Elly7890 a răspuns:

Cand aud chestii din astea la o varsta ca nu lasi barbatul sa te atinga e o prostie pentru mine! nu cred eu ca nu i-ar place sa simta si alte senzatii si chestia ca nu vrea sa fie sarutata french atunci chiar ca e si mai mare tampenia1sau poate asa a fost invatata si nu e vina ei!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru Elly7890):

Nu stiu ce placere ai simtit tu bagandu-ti limba buboasa in gura cu halena a fetei.Si invers.Cand aud de asa ceva ma gandesc la cainele/ cateaua care-si linge fundul si apoi, stapanii.

| Elly7890 a răspuns (pentru Neagu_Fanica_1980):

Eu la 20 de ani ai mei nu consider ca asta inseamna si plus e ceva normal care tot se intampla la un moment dat daca iti doresti!

| asdfghjhghkjj a răspuns:

...cam aiurea, poate ii e frica ca nu se pricepe la chestii din astea, arata-i ca nu e nimic infricosator happy

| CapitanulEvident a răspuns:

Batista cu cloroform

| MickeyEs a răspuns:

Poate are o problemă... Ai încercat să discuţi cu ea? Ce fel de reacţii are când încerci să faci asta? Poate e timidă, nu are experienţă... sau îi e frică să nu i se întâmple ceva. Cel mai bine ar fi să discuţi cu ea! Posibilităţi sunt multe. Baftă! happy

| emty1 explică (pentru MickeyEs):

Nu, are niste principii, crede ca asta e preludiu inainte sa se culce si va accepta asta dupa varsta de 20 ani... Am discutat, e timida, dar nu vrea, o scarbeste asta...

| MickeyEs a răspuns (pentru emty1):

Poate a păţit ceva în copilărie? Sau e altă religie? Nu înţeleg ce poate să aibă. E ciudat...

| Pioneer909 a răspuns:

Poate ca este prima oara cand o face sau poate este firea ei mai timida ia-o mai incet nu sari ca un pervers pe ea o iei frumos chiar daca tie putin rusine si ai sa vezi ca o sa vrea... Funda?!