| andreea375 a întrebat:

happy
Sunt impreuna cu prietenul meu de ceva vreme si imi doream sa ii fac o surpriza. As fi vrut sa ii fac sex oral insa nu stiu exact cum ar fi de preferat sa fac asta, dar cel mai important, trebuie sa folosim un prezervativ?
Tin sa mentionez ca amandoi avem 19 ani si ar fi prima experienta de acest fel pentru amandoi
multumesc anticipat happy

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Vă încurajez să nu vă implicati sexual înainte de câsătorie, virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit doar partenerului de casatorie.va veti simti vinovați și murdari., sexu neaprobat de conștiința nu aduce fericire pe termen lung.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ce... cadou. Pai nu trebuie sa folositi neaparat prezervativ, daca stati amandoi de ceva timp si esti sigura ca ramai cu el si ca nu sufera de diferite boli si lucruri de genul. Deci in general si in mod normal, nu. Legat de cum... vezi atunci, cum se simte, ar trebui sa te ghidezi dupa aceste lucruri.

| Emilian65 a răspuns:

Da, trebuie sa folositi prezervativ pentru sanatatea si protectia voastra.

| Sofer a răspuns:

Când stai în pat ii bagi mana în pantaloni pana se trezește dragonul și bagi acolo și începi sa ii faci oral.

| mastadont a răspuns:

Dacă sunteți de mult împreună și știți sigur că nici-unul din voi nu are boli cu transmitere sexuală atunci puteți face și fără prezervativ. E de preferat fără prezervativ pentru că așa oralul se simte mai bine, acesta atenuând mult senzațiile resimțite.