Dacă adoarme când ar fi să se întâlnească cu tine, e clar.
Un somn bun e geamăn cu tine, dar preferă somnul.
Eu zic să o lași să doarmă până se trezește. Între timp să îți cauți alta dintr-o zodie mai trează.
Chiar asa dificili sunt gemenii?
Treaba cu zodiile stă cam așa.
Ca orice pseudo știință care promite să pună oarecare ordine în viața unui om, după ce afli de exemplu că ești gemeni, scapi de responsabilitatea deciziilor tale și spui, așa sunt eu, pentru că sunt din gemeni. Așa că dacă are ea chef să fie dificilă găsește această scuză.
Face mișto de tine. Sau dacă nu, înseamnă că voi de fapt NU aveți o relație. De niciun fel.
Nu stiu cum sa par mai ocupat ca asa prea facem lucrurile numai cum vrea când vrea ea
Faptul ca e nascuta in zodia gemeni e absolut, total irelevant. E o simpla scuza. Intelege odata ca NU reprezinti mare interes pentru ea. ci doar o distractie atunci cand are ea chef de tine.Te cam ia la misto
Aici ai un exemplu de o persoana ce nu vrea implicare. Probabil sta cu tine sa nu zic ca nu sta cu cineva
E dreptul tau sa îți exprimi opinia da sentimentul meu e ca chiar asa e ea. Adică uite acum ca nu i-am răspuns la mesaj când a întrebat dacă mai am chef sa ieșim la ora asta sau nu îmi da peste ceva timp mesaj ca vede ca nu am răspuns și ca ea merge acasă. Peste câteva ore probabil ma întreabă dacă m-am supărat deci acum conștientizează și ea lucrurile pe moment e foarte ignoranta