anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 11a si simt o atractie pentru unul din profesorii din scoala(mi-a fost profesor, dar acum nu mai imi este). Nu pot spune ca sunt indragostita de el, dar il admir.Este un om foarte citit si educat. Mi-as dori sa-i pot atrage atentia cumva. Mi-ar fi greu sa-i spun ca-l admir poate va crede altceva. Mi-as dori sa pot avea o relatie de prietenie, sa-i pot cere un sfat cand am nevoie, sa fim mai apropiati decat in postura elev-profesor. Voi ce credeti? Ce ar trebuie sa fac?

2 răspunsuri:
| kaylla a răspuns:

O relatie dintre un profesor si un elev aduce multe complicatii! Daca simti doar respect pentru el si vrei sa aveti o relatie bazata doar pe prietenie, atunci ar trebui sa-l mai rogi sa-ti dea cate un sfat despre materia lui spunandu-i ca esti foarte interesata despre acel lucru si ca de la el intelegi mult mai bine. Succes!

| irina_5692 a răspuns:

Spui ca simti o atractie pentru el. Mai bine ai sta departe de el acesta atractie cu timpul daca stai in preajma lui poate deveni ceva mai mult. Nu este un lucru rau ca tu sa ai o anumita prietenie cu el dar in situatia ta mai bine nu. Poate mai tarziu ai ajunge sa suferi.