| s3xy0girl20 a întrebat:

Salut, sunt in clasa a 7 a si ma cunosc cu prietena mea cea mai buna Bianca din clasa a 2 a.Am petrecut multe momente frumoase impreuna cand ieseam in oras, cand ne distram in ore impreuna, cand mergeam in excursii de 2 zile.Ne ziceam totul niemeni nu era ca noi stateam doar impreuna in banca mergeama peste tot doar impreuna eram mai apropiate ca niste surori stiam totul una despre alta dar acum in clasa a 7 a venit o fata noua in clasa, Alexandra, si mi se parea foarte de treaba si era distratciva stau cu ea mai ales ca sta in cartier cu mine iar Bianca statea mai departe de mine.Incepsuem sa ies mai des cu Alexnadra si sa stau mai mult cu ea iar Bianca incepuse sa fie suparata si mi-a zis dar eu credeam ca e doar geloasa.Am fost certate o spatamana apoi i-am cerut impacarea si a aceptat.Nu mai era totul ca inainte inca era Alexnadra la mijloc se baga inte noi si zicea lui Bianca pe la spate ca acu vreau sa fiu cea mai buna prietena cu ea si de astea iar eu recunsoc ca am gresit stateam mai mult cu Alexnadra si nu prea o mai bagam in seama pe Bianca chiar exageram uneori.Bianca s-a suparat foarte tare pe mine si de 2 luni suntem certate. Ultima oara cand ne-am certat dupa o spatamna am intrebat-o daca vrea sa ne mai impacam si a zis nu pentru ca Alexandra s-a bagat prea mult si cu toate astea mai stau cu ea.Bianca a fost cea mai buna prietena care o poate avea cineva era o prietena adevarata nu m-a tradat niciodata a fost loiala si nu m-a barfit niciodata. Iar eu ma simt asa vinovata pentru ce i-am facut.Acum ma stat in astea 2 luni cat am fost certate am stat mai mult cu Alexandra si cu o alta colega Mihaela. Iar eu cu Mihaela ne-am dat seama ca Alexandra ne zicea la amandoua ca suntem cea mai buna prietena a ei si cand era cu mine o barfea pe Mihaela si cand era cu Mihaela ma barfea pe mine.Chiar si acum dupa 2 luni imi pare foarte rau ca am aleso pe Alexnadra si nu pe Bainca.As da orice sa ma imapc cu Bianca nu cred ca voi mai avea o prieena ca ea niciodata.De cand m-am certat cu ea aproape in fiecare noapte visez ca ma imapc cu ea imi era ca o sora era prietene de 5 ani si eu am tradat-o.Si cel mai tare ma doare ca dupa ce m-am certat cu Bianca am incercat sa trec peste asta si am crezut ca voi gssi in Alexandra o prietena adevarata. Daca tot s-a bagat si ainsistat atat de mult sa ne desparta atunci dc m-a tradat? Si nici aucm nu recunoaste.Imi e foarte dor de Biancanu o voi putea uita si ma simt atat de vinovata ca am tradat-o nu stiu daca ma credeti dar sufar mult pentru ce i-am facut nu merita una ca asta.Imi doresc foarte mult sa ma impac cu ea oricat as incerca nu pot sa trec peste asta...imi e greu.Va rog dati-mi un sfat sau ziceti-mi cum sa ii zic sa ne impacam.

Răspuns Câştigător
| kikivero a răspuns:

Pai astta mi s-a intamplat si mie cu prietena mea intr-adevar se vede cine iti e prieten cu tine si cune nu nuh? de ex la scoala trebuie sa ii areti biancai ca nu mai stai cu alexandrada si asa trebuie sa faci sa nu mai stai cu alexandra si sa ii spui clar ca puteti fi doar amice care stau doar la scoala si ca bianca e cea mai buna prietena a ta ...fii sigura ca bianca va observa si dupa ceva timp trebuie sa o intrebi daca mai vrea sa fiti cele mai bune prietene pur si simplu fi sigura ca va accepta daca sunteti cele mai bune prietene tu chiar crezi ca nu iti va duce dorul? si iti mai zic ca cred ca pana sa o intrebi daca mai vrea sa fiti prietene va incerca sa iti faca in ciuda cu o alta fata dar cu ata mai bine asta inseamna ca inca mai tine la tine si vrea sa va impacati dar nu realizeaza funda?

14 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Pai ar trebui sa racesti putin relatia de prietenie cu Alexandra. spune-i biancai totul, tot ce ai scris acum. oricum o fata sau chiar un baiat poate sa aiba mai multe prieteni/e buni/e. oricum alexandra nu pare genul de prietena buna si crede-ma ca aproape toit am trcut prin ceva similar. deic spune-i bianca-i tot ce ai scris la aceast intrebare s parerea mea este ca o vei convingebig grin

SUCCES!

| 1micdamare a răspuns:

Spune-i simplu ca o iubesti cu adevarat si nu poti trai fara ea. daca o sa auda ca o mai si visezi...vine cu limba scoasa dupa funduletzul tau!

| Yoana a răspuns:

Parerea mea este ca ai gresit mult. nu trebuia sa o dai pe bianca la o parte chiar daca vorbeai cu alexandra si te imprieteneai asa cat de cat nu trebuia sa uiti de bianca.winking iti spun un singur lucru ar fi bine sa vorbesti cu bianca sa ii explici ca ati fost prietene atat de bune atata timp si ca vrei sa fie totul ca inainte. sa o luati de la capat. dar cu toate astea nu trebuie sa o indepartezi pe alexandra ramai prietena cu ea dar doar atat.happy ai putea sa iti ceri ieratre de la bianca si sa ii spui ca nu vei mai face asta niciodata ca nu vei mai lasa o smpla fata sa se bage intre voihappy. ai incredere in tine ca totul va fi bine :*

| Papusik_4304 a răspuns:

Da am trecut si eu prin din astea sad imi pare rau. tu cand erai prietena buna cu bianca si a venit alexandra trebuia sa o accepty dar nu prea tare trebuia sa ty distanta daca alexandra si bianca nu se intelegeau bine sty e bine sa iti faci prieteni buni dar sty nu'i uita pe cei vechi care au fost cu tine mereu cu care te'ai simtit bine si ti'au fost alaturi mereu. incearca sa vb cu bianca pe mes sai lasi offlineuri de inpacare ca iti pare rau daca nu incearca sa te vezi cu ea sa'i spui ca regreti. daca nu vrea incearca sa te distantety de alexandra ea va observa asta si isi va da seama ca ai facut'o pentru ea. tu insista si spune-i ca prietenia voasta e mai de pret de alte si ca tu ai considerat; o mereu ca o sora si sa'i zici ca'i vei fi mereu aproape de acum inainte si ca daca va mai aparea vreo fata care ei nu ii place vei tine distanta de ea chiar daca te intelegi bine. am trecut prin asta si na crede'ma. funda?

| maryana5 a răspuns:

Tot ce ai scris mai sus a venit din inima, si astfel ai ajuns si la a mea. Uite, te cred ca Bianca este o prietena foarte buna si ca ai gresit fata de ea, nu doar o data. M-a impresionat faptul ca ai marturisit ca a fost loiala, sincera si de neegalat in multe privinte. Spune-i ca ai gresit, reaminteste-i ce prietena buna este, iar faptul ca nu mai vorbeste cu tine este o alta dovada a constrangerii ei fata de Alexandra, la care sunt sigura ca a observat multe lucruri si a incercat sa ti le spuna, dar nu ai ascultat-o. Ia-o de-o parte si spune-i exact ce ai pe inima iar apoi nu o judeca daca nu te va ierta, are si motive, ai fost o egoista. Te vei simti mai bine stiind ca ea a aflat tocmai de la tine, ca ai gresit. Intreab-o daca ar mai dori sa fiti prietene, in ciuda celor intamplate, si ca, vrei sa mai ai parte de minunata ei prietenie. Lasa-i timp de gandire. Poate te va ierta.
Acum lasa-ma sa-ti mai dau un sfat, unul pe care l-am invatat mult prea tarziu. Acela ca, in viata o sa ai parte de multi amici sau prieteni noi; dar niciodata nu trebuie sa-i uiti pe cei vechi, aceia de care te leaga amintiri frumoase. Nu poti sa iubesti un prieten mai mult decat altul! Nu exista asa ceva. Ii poti iubi doar de mai mult timp.winking

Sper ca te-am ajutat, si ca te-am impulsionat cu un gand vitejesc, acela de a te duce in fata Biancai si de a-i cere iertare, asa, cum ni te-ai destainuit si noua, din INIMA.

Noroc,
xoxo, mary

| Madiitza a răspuns:

Poi dupa mine ar trebui sa ii spui tot ce simti pentru ea! Spune-i ca ai gresit! Daca pentru ea erai ca o sora si erai foarte importanta te va ierta sigur!

Successwinking Sper sa va impakati :*

| Ghost a răspuns:

Ma luat somnul citit romanul tau deci sa inteleg ca acum esti pe invers?

| вєѕтωιѕнєѕ a răspuns:

Hmm. da ai gresit mult in privinta ca asta. eu iti zic sa te duci la ea si sa. i zici.
-uite bianca. am gresit Alexandra a fost o nesimtita. te rog sa ma ierti pentru ce am facut, vreau sa fie din nou cum era inainte. fara alexandra.
Ai sa vezi o sa te inteleaga.

| analoveskorea a răspuns:

Iti stiu problema foarte bine si chiar mi-ai cerut sfaturi, nu pot sa zic decat sa vorbesti cu ea, trimite-i un msj, asa cum am mai zis cineva lasa-i m offline-uri pe mess, ecplica-i cum te simti, cat de mult suferi, cat regreti, probabil ca si ea simte la fel si normal ar fi sa inteleaga prin ce treci, am spus de mult ore ca e pacat ca o prietenie atat de lunga de 5 ani sa se destrame acum din cauza Alexandrei, am vazut cu ochii mei ce prietene bune erati, nu m-as fi gandit nicio clipa ca ati putea sta certate 2 luni, spune-i ca n-ar fi trebuit niciodata s-o alegi pe Alexandra in locul ei, iti tin pumnii in continuare, trebuie sa mearga, gandeste-te ca te va intelege ca doar era your bff si asa va ramane, ai spus ca va spuneati totul, asa ca si de data asta va intelege, poate ca ii va lua mai mult timp pentru ca nici pentru ea nu e usor... dar in cele din urma te va ierta...
Si nu te mai simti vinovata, bine poate ai si tu o parte din vina, dar cred ca mai vinovata e Alexandra, daca ea n-ar fi venit la voi in clasa si n-ar fi bagat zazanii intre voi nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat, atunci cand te-ai impretenit cu ea, cu Alexandra nu aveai sa stii ce fel de persoane e, si stiu si cat de greu iti era sa alegi cu care dintre ele sa stai in banca...imi imaginez ca nu ti-a fost deloc usor...

| ღBrUnEtHaAaღ a răspuns:

Despartete de celellalte prietene si apoi spune-i biancai si o sa va impacati. dar fi atenta sa nu mai ai incredere in toata lumea, sper ca ai invatat ceva bianca trebuie sa ramana mereu cea mai buna prietena a ta si spune-i ca ai gresit si de acum in colo faceti unpact:
ramaneti cele mai bune prietene pentru totdeauna!

| RoaRxDD a răspuns:

Am trecut prin asta si inca trec, sincer? Doar spune'i ce simti si incearca sa o convingi ca Alexandra nu este asa apropiata cum iti este ea. Este doar o cearta, insa ai ranit'o si ai demonstrat ca nu prea poate avea incredere in tine. In locul tau nu as renunta asa usor la scuze, daca au trecut deja 2 luni, e chiar ciudat, e clar ca nu iti mai pasa de ea. Mai incearca :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nu stiu de astea! :X "-*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine dia dar iti zic sai dai un pic de timp lui bia sa se calmeze sai treaca sup si dupa sa inc sa te impaci cu ea dui un cadou

| vlad94_6746 a răspuns:

du-te la pr ta si sarut-o, filmativa in timp ce va dati limbi pune-l pe redtube si dupa aia o sa vada si alexandra asta sau cum o cheama ca dacai ca si voi sigur se uita zilnic la sectiunea lesby, dupa aia binaca sa te lase in pace si o sa ramai cu pr ta... ori o sa faceti ceva in 3 sa-mi dai linkul, mersi ciao.