Buna.O fata care te iubeste cu adevarat nu ii va pasa de felul in care o saruti, gestul va conta mai mult.Numai una nesimtita si superficiala s-ar desparti de tine doar pentru ca nu te imbraci frumos sau nu saruti bine. Sper ca te-am ajutat~♫
Frate du-te pel-a un var de-altau si o sa iti dea el o gagica sa o saruti eu asa am invatat =]]] faza misto era ca eu aveam 14 si ea era mai mare =]]]
Vino in scoala la mine sa vezi, nu e una intreaga, numai strambe
Și alea ce au?
O să intri la liceu, o să-ți faci prietenă și vei gusta încet încet.
Îți iei una lipsită de experientă, bineînțeles.
Nu ai vrea ca primul tau sarut sa fie cu o fata de care iti place, sa fie ceva foarte special? De ce ar rade de tine o persoana care iti impartaseste sentimentele? Nu iti pune probleme de genu asta, lasa sa vina totul de la sine ca nu o sa iti ceara fata CV sa vada ce experienta ai.
Si ce te face sa crezi ca esti singur? tu crezi ca toate persoanle pe care le stii s-au sarutat? gandeste-te bine daca leai auzit vreodata vorbind de o posibila fata/baiat pe care sal sarute.nu te mai ingrijora, chiar daca toti o sa-ti spuna ca au sarutat de sau rupt cei mai multi nu stiu asta la 15 ani sau daca stiu, inca nu mai poti tu ca gigel i-a dat o limba lu maria.
Poate tu crezi ca nu sti sa saruti dar corpul tau stie ce e de facut, calmeaza-te, nu gandi atat, lucrurile de genu vin de la sine, e ca si cu o imbratisare, cand ei pe cineva in brate nu o faci intr-un anumit mod, o faci natural, nu gandesti efectiv asa e si cu sarutul va veni de la sine
Mda..la varsta ta, sau chiar mai repede, multi baieti au facut deja asta; dar nu e cestiu-ce mare filosofie...
Cand o sa intalnesti o fata pe placul tau si o sa vina momentul sa faci acest pas, vei sti cum sa te descurci. Nu te ingrijora de asta! :*
Bafta!:*
Sunt cam in aceeasi problema ca tine, ce pot sa iti spun decat:Curaj frate, curaj! Be man.
Grav fratemai zi la mata sa te lase pe afara in pnm...sa inveti sa socializezi cu fetitelenu mai posta chestii din astea ca te faci de rusine!
linarkfts întreabă: