Sunt in liceu, clasa 9. Înainte sa începem scoala unul dintre boboci a făcut un grup pe wapp și a fost băgată și EA. Mi a dat mesaj sa ma întrebe chestii gen dacă sunt eu in poza, mi-a cerut Instagramul etc. Eu m-am indragosit de ea....am început scoala și comportamentul ei fața de mine este puțin ciudat. Gen când vine alergând in brațele mele și strigându mi numele, ori ma satura pe obraz și ma Întreabă dacă vreau sa facem poze, iar alte ori trece pe lângă mine de parca N as fi acolo. Întrebarea mea ar fi dacă ma place? îmi doresc o relație cu ea, am auzit ca da și mult friendzone.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Mai mihaita, de ce nu o intrebi pe ea?
Evident ca te place, dar daca stai de lemn si nu faci nimic, vezi ca vine altul si ti-o fura!
Spune-i ca o placi si intreba-o daca nu vrea sa fie prietena ta! Nu ami astepta, ca ti-o ia altul inainte!
Pare o fata foarte aeriana si imprastiata. Sfatul meu este pur si simplu sa preiei controlul relatiei. Nu trebuie sa-i spui ce simti pentru ea pentru ca te vei adanci mult mai tare in friendzone. Fa cu ea ce vrei sa faci. La fel cum este ea de imprastiata si haotica, poti sa-i spui ca esti si tu. O pupi fara sa o anunti. Fii mai autoritar. Macar daca te respunge complet stii ce ai de facut, si anume urmatoarea fata. E simplu. Orice ai face, nu-ti cere voie sa o saruti sau sa faci chestii cu ea. Te va aprecia pentru initiativa. Si pentru numele lui Dumnezeu, nu-ti declara dragostea si sentimentele pentru ea. Nu esti femeie. Doar femeile fac asta. Fii barbat, preia controlul, fa ce-ti vine natural si daca e nevoie spune-i scuze, m-am lasat purtat de val. Mi-a venit sa te sarut si asta am facut. Ce-ti va face te va spanzura? Daca te respinge macar stii cu ce fel de fata ai de a face si vei stii ce sa faci in continuare. Nici o fata nu merita atata emotivitate din partea ta. Ia decizia si fa-o. Mergi demn cu capul sus, nici un pas inapoi.
Sincer sa fiu..am pățit si eu asta.
Eu sunt a 10-a
In a 8a aveam o colega exact la fel
Are nevoie de atenție..si face orice sa o primească.
Nu te lăsa păcălit, nu vei avea nimic serios cu ea.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.219.50.175) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro