Si eu sunt intr-o relatie la distanta...si a trecut deja un an si totul este bine.mai sunt unele probleme.dar eu zic ca totul se rezolva adica.noh distanta creaza unele disconforturi totusi daca este iubire reciproca lucrurile pot sa decurga bine cred ca ar fi bine sa vorbesti cu ea.sa ii spui cea ce crezi.sa vezi daca gresesti sau nu. daca lucrurile nu se schimba nici dupa asta zic sa nu'ti mai bati capul.deoarece.e greu in orice caz si fete sunt destule in lumea astaP
Ai rabdare sa vezi cum decurg lucrurile. Daca aceasta situatie nu se schimba, atunci cel mai bine este sa discuti cu ea si sa va puneti de acord, sa o terminati.
Daca nu o iubesti cu adevarat, si nu ai incredere in ea renunta.Vei avea de suferit daca ea este indiferenta si nepasatoare.Nu are rost sa continui.Dar daca crezi ca in trecut te-a iubit cu adevarat, deschide-i ochii!
Sunt in cam aceeasi situatie ca si tine.relatie la distanta/eu plecat din tara.o iubesc ft mult.suntem de aproape 1an impreuna, de curand am simtit ca ceva s-a schimbat la ea.persoanele din jur au influentat-o intr-un fel(spunea cineva intr-un alt asemenea post ca prietenii din jurul ei conteaza ft mult in relatiile de genul asta/si are dreptate).a cerut o pauza prima data sa isi revina la normal,dupa ce niste vorbe ale unor prieteni au deranjat-o.a fost "ok" dupa. aseara am "reusit performanta" de a o supara cu niste amintiri,iar azi am primit un mesaj de genul "s-a terminat,eu renunt".am incercat sa o conving ca nu e bine,acum nu stiu, astept sa vbm cand intra. i-am dat exemplu cateva mesaje trimise de voi pe aici, sunt si altii cu aceeasi problema, raspunsurile primite de tine nu sunt din cele mai bune. eu te sfatuiesc asa / daca o iubesti nu renunta la ea.nu te lua dupa vorbele altora.fa ceea ce crezi tu ca e bine.si bine a mai zis cineva "daca o iubesti ia un bilet de avion si du-te sa o vezi". daca vrei mai vb uite id-ul meu strain_de_orice iubirea la distanta e bazata pe iubire reciproca, incredere si multa stapanire de sine sa poti astepta. succes!
Salut eu iti sugerez sa o uiti pentru ca relatiile la distanta nu merg (ea te poate si insela ca nu ai de unde stii)SUCCES!