| Cristi2006710 a întrebat:

Salut,sunt în ultima vreme într-un stres extrem de mare și într-un deranj față de iubita mea, vă rog să-mi răspundeți sincer și să mă ajutați cei care vor și le multumesc tutor care mă ajută. Iubita mea are un trecut și a mai avut contact sexual cu 2 băieți înainte mea și din care este un nud cu ea dar cu sânii, adică nu i se văd ca are mâna pe ei,inf și nu pot trece peste faptul ca are un trecut și mă deranjează la maxim. Dar ceva mă face să scap de ea și ceva mă alungă de ea, nu știu dacă să rămân cu ea împreună sau nu, știu e trecutul ei dar ce aș putea să fac până la urmă ca mă macină faptul ca îmi reamintesc ca iubita mea înainte să fim împreună a fost cu un băiat la ea acasă și au făcut ce au făcut și majoritatea băieților pe care o cunosc o jignesc și mă simt prost ca majoritatea îmi spun"e curv@ coai€". Ce aș putea să fac să trec peste asta? Tin să menționez am avut și eu cu ea un contact sexual, multumesc❤️

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti recomand sa rupi relatia asta, fiindca nu ai respect pentru ea si nici capacitatea menatala sa treci peste faptul ca a fost si cu alti barbati, deci cauta-ti alta!

| Emilian65 a răspuns:

Când ai făcut sex cu ea, nu te-ai gândit ca a mai făcut sex și cu alți băieți?

| Yaesmin a răspuns:

Că n-are numele meu.

| Robert2526 a răspuns:

In primul rand, sa nu mai accepti ca anumiti oameni sa zica ca iubita ta e curva. In al doilea rand, sa deschizi naiba calendarul ala din telefon si sa vezi ca traim in anul 2024 nu 1924, trecutul sexual al partenerului nostru nu mai e important. Putea sa aiba si 100 inainte, nu era cu tine pe atunci si nu ai ce sa ii reprosezi.

| Mariapapanag a răspuns:

Sa te maturizezi si atâta timp cat tu esti in relatie cu ea si stii toate astea inseamna ca ai acceptat o cu tot cu trecutul ei