| AnonimusAnonimus1996 a întrebat:

sunt indragostit de o fata mai mica ca mine cu 2 ani...este sora iubitei varului meu.nu stiu cum sa ii spun ca o plac.este timida si nu prea pleaca de langa sora ei, si nu stiu daca si ea ma place ce sa fac?

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Vorbeste cu varul tau si cu prietena lui ca sa te ajute si ei oarecum, cu siguranta vor incerca insa daca nu v-a da roade, singurul motiv va fi ca inca nu este pregatita pentru o relatie, apoi, v-a trebui sa o astepti sa mai creasca happy

| adriang95 a răspuns:

Deci, sa inteleg ca tu ai 15-16 ani, iar ea 13-14... Ideea e sa iesiti doar voi patru undeva la un suc, apoi intr-un parc sau ceva de genul. Incearca sa te bagi in seama cu ea, sa ii captezi atentia, iar cand discutia voastra o captiveaza si pe fata, fa-i un semn varului tau (asta dupa ce vorbesti cu varul tau), ca acesta cu prietena lui sa plece putin deoparte. Daca fata vrea sa se duca cu ei, prinde-o de mana si spune-i ca au si ei nevoie de intimitate, "si poate nu doar ei". Apoi o tii de mana si va plimbati putin si incerci sa schimbi subtil subiectul (nu brusc) astfel incat sa ii spui ce simti.

Bafta!

| google334 a răspuns:

Incearca sa vb cu sora ei poate rezolva ea cv dar cel mai bine cu fetele timide e sa vb cu ele fata in fata dar mai indirect(experienta propie)

| google334 a răspuns:

Poi incearca sa vb cu sora ei poate rezolva ea cv dar sfatu meu e sa incerci sa vb tu cu ea fata in fata dar mai pe indirect (exp propie)