| Surubelul a întrebat:

sunt inebunita de un baiat de la mine din clasa dar el este mult mai destept decat mine, nu ma prea baga in seama si de cateva saptamani este iubitul celei mai bune prietene, as vrea sa-l fac sa se desparta de ea si sa fie cu mine imi e rusine sal intreb daca ma place deoarece nu prea cred asta.
nu stiu cum sal cuceresc. ma puteti ajuta spunandum cum sal cuceresc?

7 răspunsuri:
| Crynutza a răspuns:

Mai "anacareiladorapeadi" daca zici ca este prietenul celei mai bune prietene gandeste-te cum s-ar simti ea daca o desparti de el? nu stiu acum sa iti dau un sfat dar nu stiu cat de bun e pana la urma eu il consider stupid insa incerc sa te ajut: vb cu el si spune-i despre prietena ta ceea ce crezi ca l-ar deranja si ceea ce el nu stie insa sa nu zici ceva neadevart pentru ca atunci tot tu poti iesi in dezavantaj sau cel mai bun sfat pe care til-as putea da este sa ii zici adevarul cu toate ca te va considera disperata poate ca te va intelege si poate asa il poti face sa te placa intr-un fel, totul depinde ce gan de baiat este. Nu stiu cat de mult te-am ajutat insa sper sa iti fie de ajutor ce am zis. Bafta la cucerit. happy

| rafaelita14 a răspuns:

Deci eu cred ca daca este prietenul celei mai buna prietene ale talee nu ar trebui sa ii desp daca ti al prietena ta si stii ca si ea il iubeste...si iti dai seama ca daca vrei sa il desparti de ea ea o sa isi dea seama si nu o sa mai fie prietena ta deci trebuie sa te gandestii ce vrei sa facii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu te uiti ce scrii? Daca e iubitul celei mai bune prietene ale tale, de ce sa se desparta de ea? Se vede ca la capitolul prietenie nu te pricepi deloc! Daca ai fi cea mai buna prietena a ei, te-ai bucura pentru ea, asa esti doar invidioasa!
Daca esti constienta ca n ute place, de ce vrei neaparat sa il ai? Sa-i faci ei in ciuda sau ce?
Lumea e plina de barbati/baieti! Gaseste pe cineva care sa te placa pe tinehappy. Daca e cu ea inseamna ca o place, asa ca slabe sanse sa se "bage"cu tinehappy

| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

Mah nu este bine sa te bagi intre ei am fost si eu bagata in aceeasi situatie dar in loc prietenei tale sh uh daca o sa il faci sa se desparta de ea fi sugura ca pe tine te va ura mai bine stai linistita si asteapta ca o sa apara sh baiatul potrivit pentru tine poate ca nu este tocmai ce cauti daca o sa stea cu tine ca nu te place

| Surubelul explică:

Apropo sunt cea care a scris aceasta intrebare e e asa zisa pr a mea sta cu mine fiindca e noua i scoala si ma baga in seama doar acasa fiindca nu are cu cine sa stea deci nu prea imi e prietena in plus eu il plac pe el din clasa a3a cand il alerga o prietena care era si este cu el si cu mine in clasa impreuna cu andra pr mea care ma foloseste deci euil merit pe adi nu ea! pentru ca eu il iubesc orcumea se foloseste de el cel putin asa cred findca pana acum a mai fost cu inca 2 baieti din cla sa si sa folosit de ei asa ca nu vreau sa se foloseasca si de el

| Surubelul explică:

A pai bine pe mine nu ma cheama asa si nici pe cele 2 personaje care apar in descrierile mele dar in fine puteti sa-mi spuneti cum vreti si acum sa trecem la subiect deci ea i-a dat lui papuci si la ranit acum vreau sal cuceresc ma puteti ajuta?

| ihatemondays a răspuns:

Pai... din moment ce e iubitul celei mai bune prietene ale tale cred ca ar trebui pur si simplu sa astepti sa se desparta de ea. Cati ani ai? Oricum cred ca e cam devreme sa crezi ca esti "inebunita" dupa el SUCCES oricum!