Dupa cum simt situația ta, am impresia ca fata încă ține la fostul ei, sigur.
Atâta timp cat și-a schimbat codul si a șters numarul, stia numărul sigur si își vorbesc de mai înainte... se ascunde de tine deci sigur se întâmplă ceva. Undeva sunt sigura ca ei doi au discutat din nou, ori mesaje, ori apel, poate chiar s-au vazut. Poate chiar e vorba de alt băiat dar nu exista coincidente, sigur e ceva legat de fostul.
Este normal sa nu renunțe la relație căci la tine gaseste stabilitate si are o siguranță ca nu o lasi (poate fiindca vede ca o iubesti mult si te ți de ea). In acelasi timp joaca si un joc de manipulare, poate are legătură încă cu el si pe tine te folosește căci tu esti langa ea si ala e in Anglia. Ai tot dreptul să-ți pui toate întrebările si de natura negativă.
Eu in locul tau, sunt femeie dar daca as fi fost bărbat, pe lângă faptul că ii dau atenție si sunt acolo pentru ea si vad ca nu ma respecta (deja clar nu te respecta o data ce se ascunde de tine), eu aș tăia tot rozul ăsta.
Eu zic sa începi sa ieși cu băieții, schimbați codul si tu, posteaza-te, fă-o geloasa. Pe langa asta lasa i si tu impresia ca poate e vorba de altcineva, daca devi indiferent si nu ii scrii sau faci la fel, iti da mesaj, las-o in hold, in bară. Asa o să-ți dai seama despre ce e vorba.
Daca ea nu vine spre tine o data ce te răcești, înseamnă ca nu are nici o treaba cu tine căci o fata imediat cand simte asta, isi pune întrebări si mai ales cand iubește persoana vine imediat spre ea si te intreaba de toate.
Poate daca te enervezi mai tare, in locul tău as lua-o la rost.
Ori iti arata telefonul, căci in cuplu nu exista secrete, ori bye bye, pleci frumos si nu o mai bagi in seama. Nu trebuie sa o iei ca pe o despărțire. Cat timp nu pronunța niciunul ca e despărțire, nu e despărțire.
Va face bine daca nu discutați cu zilele, căci asa ii poți analiza comportamentul si daca voi tot împreună sunteți dar ea cauta de la altii atenție, nu e de tine.
Dar cel mai bine este sa o iei tare... Nu i convine si nu vrea sa răspundă sau sa clarifice toate întrebările tale cu argumente valabile, eu îți zic sa te răcești si las-o pe ea sa zica de despărțire dar mai întâi ți-am zis, coace-o, fă-o geloasa sau fi rece rau cu ea. Ori te despărți tu daca vezi ca percuteaza nasol.
Nu te lăsa doborât de una, vine alta care o sa merite tot ce oferi si o sa aprecieze. Daca asta e proasta si nu stie ce vrea, nu sta sa te complici.
Nasa ei mi-a spus ca s-ar fi vazut cu individul eu cand am luat-o la intrebari mi-a zis ca nu s-au vazut intentionat el a incercat sa se bage cu ea in seama cand era la profi da ea la refuzat. Nasa ei mi-a spus ca au vorbit pe camera. Mi-a spus toate chestiile astea ca s-au certat foarte urat si nu mai vorbesc una cu alta. O sa ma gandesc foarte mult la ceea ce spui tu si cand va veni din delegatie si va veni la mine ii voi cere telefonul. Nu vrea sa mi-l dea ne despartim. Ea marti vine din delegatie pana atunci voi iesii cu baietii si nu ii voi mai raspunde la mesaje. Daca ea ma iubeste va face orice sa nu ma piarda daca nu tine la mine nu ma va mai cauta ea zice ca nu vrea totusi un nou inceput cand i-am zis sa ne despartim. Ciudat ca a sters numarul, posibil ai dreptate ca ala era fostul ei. Ea mi-a argumentat a 2 zi ca a fost o prietena da a sunat dupa alt numar de telefon si nu a vrut in seara respectiva sa raspunda ca se simtea rau.
Cand ii zic sa ne despartim imi zice ca nu se simte bine s sa vorbim alta data de asta evita incotinu. Nu accept sa fiu pansament sau prostit. Daca cand vine din delegatie nu se opreste la mine cum face de obicei voi pune punct fara discutie.
Ea in ultima perioada sta pe Facebook activa mie imi raspunde greu da apare ca sta o gramada activa. Imi da una calda 2 reci.
M-ai devreme imi batea apropoul sa o cer si ieri ma invinovatea pe mine cu totul ca nu ii merge ei bine si imi reprosa anumite chestii.
Telefonul nu ai de ce sa îl ceri. Nu poți sa o controlezi fiindcă nu e proprietatea ta. Ea e libera sa vorbească cu oricine ca și tine dealtfel E posibil sa mai vorbească cu fostul dar nici asta nu e o dovada ca te înșeala. Problema e ca nu ai încredere în tine, și nici în ea și te temi ca ea se va întoarce la fostul. Dacă crezi ca se întâmplă lucrurile astea, nu va înțelegeți, simți ca nu poți avea încredere în ea, se poarta distant poți sa rupi relația fără sa ai dovezi, fiindcă de fapt dovezile nu contează, ci ceea ce simți tu.
Nu poti cere cuiva sa schimbe, hocus pocus, mai ales ca nu acceepta sa se schimbe cum vrei tu. Poti cel mult sa spui ce nu iti place: ca e secretoasa, ca simti ca ascunde lucruri, ca iti reproseaza anumite pe care tu le ezi altfel... Dar nu uita de partea constructiva, sa pui si mai multe puncte pozitive despre ea in joc ( daca nu sunt, s-ar putea sa te amgesti degeaba).
Invazia spatiului privat, chiar si de catre jumatate, nu e ok: poate fi ceva privat pentru persoana care te contacteaza si ar fi imoral sa spui mai departe, poate fi ceva profesional sau pot fi lucruri din trecut ( uneori interpretate gresit de ceilalti) care nu ar mai trebui sa se patreaca, doar ca uneori nu toata lumea stie ce se intampla cu noi, iar partenerul/a o ia razna de gelozie ca ii este amenintata " suprematia".
Reactiile defensive pentru intimitate sunt pur normale, tin de orgoliul personal, de dorinta de a nu fi incalcate niste drepturi. Poate ca esti prea gelos si nu ii oferi suficienta libertate.
Problema ta ar fi cum se comporta cu tine, cum comunica cu tine, ca asa nici eu nu suport sa inteleg lumea si sa ofer libertate, iar lumea sa-si bata joc de dorintele mele, de sentimentele mele, de asteptarile mele, de comunicarea cu mine, de parca as fi ultima persoana de pe Pamant cu care trebuie sa vorbeasca.
Iar regulile alea absurde ca sa nu vorbesti, sa nu intrebi, ca sa zica celalalt primul, ca sufocare, mi se par o porcarie intr-o relatie adevarata. Daca e ceva de spus, spui, nu stai sa te joci cu mintea partenerului( nu vorbesc cu tine, dar te iubesc; suntem sinceri, dar vrea sa te fac gelos etc).
Daca a sters numarul si tine totul ascuns, este evident ca mai are pe cineva in viata ei si nu joaca cinstit fata de tine, inselandu-te.
Chiar vrei sa incepi o relatie cu o femeie mincinoasa care te inseala si minte in fata?
Eu nu cred ca merita sa continui o asemenea relatie mincinoasa si prefacuta.
Ești în relație de câteva luni, și a apărut neîncrederea între voi.
Hmmm...din păcate dacă situația este cum ai descris-o tu v-a trebui să îi pui punct.
Indiferent dacă te-a înșelat sau nu.
Nu poți numi relație dacă există suspiciuni.