Eu zic sa mai astepti un pic.Nu fa ca si cum ai asteptat o eternitate si pur si simplu nu mai ai rabdare. Daca ea nu e inca pregatita, nu poate sa o faca numai pentru ca o vrei tu. Poate tu o vezi numai pentru sex si ea vrea ceva poate nu serios, dar totusi sa dureze.Incearca sa o intrebi ce parere are de"pasul urmator", ca sa iti dai seama ce vrea ea de fapt, trebuie sa vorbiti si sa afli de la ea, fara sa te gandesti tu cam ce ar gandi ea.
Nu fa lucrurile in graba.Si la urna urmei nu aveti decat 3 luni impreuna,tu cum vrei sa intample de fapt? hai sa facem sex,doar ca sa nu va sarutati? Asa ca,gandeste-te, intreab-o si ai sa iti dai seama.
Sunt sigura ca nu o iubesti, doar te simti pur si simplu atras de ea.Si sunt de acord ca sexul joaca un rol important intr-o relatie, atat timp cat vine vine de la sine si o vreti amandoi, nu numai tu.
Nu,prietene.N-o iubesti.
Ti-ai facut o relatie ca sa fii ca toti ceilalti,sa nu le pari inferior pentru. ca ei umbla cu fete si tu nu!
Si-ti spun asta bazandu-ma pe faptul ca tu nu crezi ca va "mai dura mult",pentru ca "doar" va vedeti,vorbiti si va sarutati!
Probabil prietenii tai fac mult mai multe sau asa sustin!
In toata povestea,de fata imi pare foarte rau,pentru ca e ghinionista,ar merita langa ea un baiat cu suflet in el.Tu esti prea plin de hormoni si graba!
Ea a investit incredere si sentimente in tine, lasa fata in pace, ii vei face un mare bine.
Cauta-ti alta sau investeste suflet in relatia actuala!
Daca ai iubi-o, nu ai pune sexul mai sus de propria ei dorinta.
Sexul nu defineste o relatie. Daca tu asta cauti, mergi la alta.E prea devreme sa te gandesti la devirginare.1an de zile tot o sa mai astepti daca chiar este cuminte.
Esti neserios.Las-o in pace!
Din cauza celor ca tine multe fete au o părere proastă despre băieți.
Las-o în pace și nu-i strica viața! Ea merită ceva mai bun.
Hai sa-ti spun ceva ce cred ca o sa iti deschida ochii cat de cat! Cel mai rau e sa fi fata cuminte si virgina intr'o lume plina de persoane care cauta doar sex si placeri trupesti de orice fel! Am patit'o si eu si au mai fost si altele care s'au despartit de prietenul lor din acelasi motiv din care o sa va despartiti si voi, pentru ca ce simti tu pentru ea e exact ce'au simtit si " ei" pentru mine, doar atractie. Din ce mi'ai zpus tu rezulta ca faci parte din "baietii de genu ala"! gandeste-te bine. daca tu chiar simti ceva pentru ea.las'o mai moaleeee ca nu o sa-ti dea ce vrei tu dupa 3 luni... aia e litera de lege! Uite aici id meu daca mai vrei sfaturi.nu de alta, da am trecut prin asta si pot sa-ti dau lectii! mra.ioana Hai have fun!
Daca spui ca o iubesti, de ce nu ai astepta-o? Daca consideri ca merita, asteapta si da-i motive sa vrea si ea, daca nu, las-o pentru ca mai mult rau ii vei face. Incearca sa nu insisti pe tema "aia" pentru ca se va simti folosita si isi va pierde incredere in tine. Apreciaz-o ca a fost cuminte pana acum, spune-i asta! tot ce ai scris tu, a sunat a egoism si denota ca te gandesti doar la sex. nu totul se rezuma la sex. Tine de ea, daca o iubesti!
Dai subtil de inteles ce vrei de la ea sub forma de glume sau ceva de genul si fii atent la raspunurile ei... oricum cred ca 3 luni e cam devreme sa te gandesti asa ceva, avand in vedere si faptul ca spui ca ea este cuminte.
Bananacantareata87 întreabă: