| nukemdfkz a întrebat:

Salut, sunt într-o relație de o lună iar iubita mea nu vrea să facem sex, nici măcar oral, zice să mai treacă timp și nu știu ce să mai fac, mă simt neatrăgător și nedorit. Ceva sfaturi?

23 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti incerca sa te masturbezi, ca nu ti se intampla nimic!
Fetele vor mai mult decat sex, vor intai dovezi de dragoste, vor tandrete si apoi sa se ajunga in pat.
La doar 1 luna de amicitie, nu-i cine stie ce relatie. Unii asteapta ani!
Cat despre sex oral, ai putea a te oferi sa-i faci tu primul, poate va fi incantata de idee si iti va face si ea.

| corbulalbrosu a răspuns:

O relatie de cuplu care are doar o luna de zile, in majoritatea cazurilor reprezinta o perioada mult prea scurt pentru ca o fata inocenta si virgina, sa accepte sa practice PETTING-ul. Este indicat sa te abtii inca o perioada de vreme pentru a nu forta ''nota'' si a nu-ti presa incat iubita incat aceasta sa aiba impresia sau si mai rau, sa te considere disperat. Tempereaza-te fiindca doar asa si atunci vei castiga. Succes!

| nukemdfkz explică (pentru corbulalbrosu):

Așa este, vina mea, mersi de sfat.

| Emilian65 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat, asteapta pana candvea va fi pregatita pentru a-ti indeplini tie poftele de sex.

| OrdanKarris a răspuns (pentru Emilian65):

Deci conform spuselor tale, iubirea pentru o femeie consta in agonia, abstinenta si frustrarea sexuala a barbatului? Asta inseamna iubirea adevarata?

| Andreeush a răspuns:

Nu se simte pregătită, e prea devreme.

| Plato a răspuns:

Hai, ma, lasa vrajelile astea. Te simti pe dracu' nedorit. Esti un libidinos care o vrea doar pentru sex, atat. Victimizarile astea merg doar cu fetite proaste de 17 ani.
Daca ar fi desteapta, ti-ar fi facut vant de mult. Dar se pare ca unele prefera sa fie obiecte sexuale pentru perversi jalnici.

| Zaygon a răspuns:

Ati incercat sa discutati asta? Sa ii spui ca te simti asa si asa?
Comunicarea e cheia. Poate are frica de abandon si se gandeste ca daca face asta dupa o lasi.

P.S. Iti recomand sa citesti asta: https://www.elefant.ro/......8265f17879

Cartea e scrisa de un psihoterapeut pe cupluri si ai ce invata din ea.
Spor sa ai!

| nukemdfkz explică (pentru Zaygon):

Am vorbit cu ea și mai rău fac, mai bine las să se întâmple totul de la sine, nu mai grăbesc lucrurile

| Zaygon a răspuns (pentru nukemdfkz):

Daca continua cu istericalele eu zic sa iti bagi picioarele ca nu merita.

| nukemdfkz explică (pentru Zaygon):

Sper sa nu continue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste ceva mai bun de facut decât sa te plangi ca nu face prietena ta sex cu tine. Dacã te simt neatragator si nedorit inseamna ca esti asa. Fa ceva in legatura cu asta.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Probabil crede ca e prea devreme. Mai asteapta, n-o sa patesti nimic fara sex.winking

| nukemdfkz explică (pentru MademoiselleCosmina):

Mda păi așa mi-a zis, e și vina mea că n-am răbdare dar e prima mea relație așa lungă și mă sperii ușor laughing mersi de răspuns

| OrdanKarris a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Zau? E prea devreme? Cine a decis ca e prea devreme? Cine a pus-o sa accepte relatie daca nu este dispusa sa-si faca si barbatul multumit. Ea primeste ce a dorit: relatie, atentie si interes, implicare si exclusivitatea unui barbat. Acum tot el trebuie sa indure in continuare abstinenta? Devreme ce amandoi sunt de acord cu relatia inseamna ca ea il place asa mult incat sexul nu ar trebui sa fie o problema, dar este. Barbatii ofera relatia, si o ofera daca femeia merita, si daca barbatul E MULTUMIT DE EA!

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru OrdanKarris):

Ma intrebi pe mine de parca as fi ea laughing
Sa stii ca niciodata nu poti fi sigur pe o persoana. De asta cred ca mai asteapta ca sa prinda incredere ca n-o sa-i dai papucii imediat.

| OrdanKarris a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Sunt de acord ca nu poti cunoaste cu adevarat o persoana, dar poti aproxima ce intentii are o persoana daca urmez un anumit cod strict de conduita. Cat timp un barbat are un cod strict de conduita cu orice femeie, nu are cum sa dea gres cu o femeie. Cand femeia se poarta bine si il multumeste, se daruieste si el, cand femeia face nazuri si stramba din nas apoi aplic alt capitol al acelui cod, adica ii fac vant afara pe usa, sau o lipsesc de ce primea pana in acel moment. Codul e TOTUL! Iar la partea cu asteptarea nu sunt de acord. ZERO asteptare. Sa astepte singura. Orice barbat trebuie sa-si gaseasca femeia care in momentul ala il vrea. Nu ma intereseaza ca nu-i aia pregatita. Sunt altele care sunt pregatite si abia asteapta. Nu am nici un motiv sa astept nici o femeie. Abstinenta sexuala NU este o dovada de iubire. Este un joc mizerabil care nu serveste decat satisfactiei bolnave ale anumitor femei. Nu se simte pregatita sa puna vaginul sau ma rog, sa isi ajute barbatul sa se destinda sexual intr-un fel sau altul, atunci sa stea singura. Iar cand va ajunge la pregul disperarii ca nici un barbat nu mai e dispus sa ii ofere relatie si implicare, cand va simti disperarea pe pielea ei, atunci va fi pregatita si va intelege ca nu e vorba DOAR despre ea. Daca vrea sa se simta pregatita, sa faca asta singura, pana cand va fi pregatita. Viata e prea scurta sa astepti muierea sa se hotarasca. Eu nu astept pe nimeni pentru ca nu am de ce. Din experienta iti spun ca am parte de femeie care ea a tras de mine sa ajungem mai repede in pat. Si femeia trebuia sa se hotarasca: vrea relatie sau vrea pisici. Nu e treaba mea sa umplul golul din sufletul muierilor fara sa ma simt si eu ca sunt apreciat. Orgoliul si penisul barbatului trebuie mangaiate cu sfintenie, iar cine nu e dispusa sa o faca, sunt date la o parte. E simplu. Orice barbat care se respecta traieste dupa acest cod. Codul e TOTUL!

| OrdanKarris a răspuns:

Astea-s vrajeli ieftine. Cu cat o femeie te vrea si te place mai mult cu atat ea va fi aia care va face toate eforturile sa fiti impreuna in pat mai repede. Cu cat simte nevoia sa te faca sa astepti cu atat ar trebui sa-ti spuna ca nu te place, si nu te vrea, dar se foloseste de tine si de atractia ta pentru ea ca sa obtina tot ce vrea si tot ce poate de la tine: atentia ta, interesul tau si bineinteles sa fi jucaria ei de tortura emotionala si sexuala.

Conceptul asteptarii pentru sex este o mizerie de nedescris. Repet si iti zic din experienta, femeia care te vrea, ea este aia disperata sa ajungeti in pat mai repede, nu tu. Ea ori vrea sa te chinuie, sa vada pana unde poate intinde coarda, sa vada cat esti tu dispus sa induri de dragul ei. Inteleg daca nu vrea sex vaginal, dar nu exista nici un motiv sa nu-ti faca oral sau macar un handjob. Inseamna ca nu-i pasa de tine. Nu exista nici un motiv sa te ajute cu mana ei sau cu gura sa iti dai drumul, sa te relaxezi si tu. Singurul motiv carepentru cvare nu face nici macar atat nu este pentru ca se simte ea nepregatita sau ca are nevoie de dovezi ca tii la ea. Inseamna ca incearca sa te tina pe uscat intentionat, sa te faca sa stai cu ea n relatie si in acelasi timp sa-ti refuze singurele chestii care te fac pe tine fericit, ba mai mult sa te faca sa crezi ca e normal asa.

Solutia: spnune-i ca vrei sa va despartiti si vezi reactia ei. Spune-i ca este libera sa se duca la altul sa-l faca sa astepte aiurea. Viata e mult prea scurta sa astepti muierile care au chef de prosteala. Spune-i ca daca nu-i place sexul in general sau nu-i place sexul cu tine, este libera sa stea singura sau sa gaseasca pe cineva cu care vrea sa faca sex si ca daca nu-i place sexul deloc nu are dreptul sa chinuie barbati aiurea care au pofta de sex. Nu are dreptul sa-ti faca asta. Spune-i sa stea singura daca nu are chef de sex si sa faca peretele sa astepte pentru sex, nu pe tine.

Iar daca iti spune ca "in relatie sexul nu inseamna totul" ii spui ca nu inseamna totul dar e cel mai important lucru, mai ales pentru tine si unde tu strambi din nas, alte 3-4 fete abia asteapta ceva atentie. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti una mai curvulita. Spune-i ca nu este obligata sa stea cu tine in relatie daca nu este dispusa sa te multumeasca, sa-ti indeplineasca putinele lucruri care i le ceri. Ala fiind sex. Sii ii spui ca nu trebuie sa fie sex vaginal sau anal: poate fi oral, poate fi handjob. Sa-ti arate ca-i pasa de tine si de nevoile tale. Daca nu-i pasa inseamna ca esti in relatie cu un parazit care nu-ti foloseste la nimic decat sa te frustreze.

Si iti mai zic un ultim aspect: cu cat o lasi sa te tina pe uscat, fara sex, cu atat isi va pierde respectul pentru tine pentru ca n-ai avut taria sa o pui la punct din start si oricum te va insela si te va parasi si nici atunci nu-ti va oferi sex. Nici macar in ultimul ceas al relatiei. De ce? Pentru ca nu a fost obligata sa faca asta. Daca tu ii oferi ei relatie fara sa ao obligi sa-si asume responsabilitatea si pentru multumirea si fericirea ta ca barbat, ea nu va face nimic. Daca ii spui ca vrei sa va despartiti si ii spui ce ti-am zis mai sus, ai saobservi cum incepe ea sa traga de tine sa ramaneti in relatie ba chiar ea sa ofere sex. Exista si posibilitatea sa pelce cu totul dar atunci iti vei da seama ca nu i-a pasat deloc de tine si de nevoile tale si doar tu trebuia sa-i demonstrezi ca ti la ea. Nu ai nimic de pierdut daca incerci ce ti-am zis, oricum acum nu primesti nimic decat dezamagire, deci incearca.

| nukemdfkz explică (pentru OrdanKarris):

Mi-a făcut handjob si i-am frecat-o de buze dar nu vrea să facă bj

| OrdanKarris a răspuns (pentru nukemdfkz):

Si atunci de ce o mai tii in relatie? Daca nu iti ofera ce ai nevoie si ce astepti de ce mai intretii notiunea de relatie? Ai putea face altceva, incepe sa dai tarcoale altor fete, ba chiar sa ii cauti inlocuitoarea si intentionat sa te lasi prins de dansa cand o inseli, apoi daca-ti cere socoteala ii spui ca-i vina ei ca nu ti-a facut ce trebuie sa faca o femeie in relatie.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Sunt altii care au si un an, si doi si nu au facut. Probabil nu e pregătită sau nu e atat de dornică de sex cum esti tu.

| 1Anonymous2 a răspuns:

Deci ..sexul vine de la sine cand va giugiuliti pe undeva, insa daca il planuti nu va merge.

| AnaMaria5765 a răspuns:

Buna! Eu am împlinit de curând un an cu prietenul meu! Îți spun foarte sigur că este pe principiul "dacă tine la mine, mă va aștepta ". Așa sunt și eu! Așa suntem toate! Încearcă să lași subiectul acesta ceva timp și cu siguranță îl va aduce ea in discuție. Așa a procedat și prietenul meu. Mult noroc!