Abordeaza-l tu si vezicum reactioneaza.da-i de inteles ca il placi.zambeste-i cand il vezi,discuta cu el diverse lucruri,spune-i odata pe mess sau cand il vezi ca u te plictisesti rau si ca nu ai ce sa faci in ziua respectiva, daca n-are chef sa iese pe afara, sa va tineti companie si ai sa-ti dai seama in functie de raspunsurile lui iti dai seama daca ii place de tine
Trebuie sa faci ceva ca,sa intri in vorba cu el si sa l cunosti mai bine, poate si el are sentimente pentru tine dar e timid sa ti spuna sau poate ca ii esti indiferanta, nu ai de unde sa stii.
Intr-o situatie asemanatoare am fost si eu era indragostita de un tip de cand eram la gradi[vorba vine ]. Fara sa-mi dau seama m-am dat de gol iar un prieten a aflat si i-a spus el nu a crezut si nici nu mai vb cu mine nu stiam ce sa mai fac. Intr-o alta zii o colega ma tradat si i-a spus si atunci el si-a dat seama k il paceam dar nu la interesat facea misto de mine cand era cu prieteni si fata in fata nu zicea nimic pana de curand cand mi-am dat seama k el ma place dar acum nu mai mai intereseaza .Este mai mare decat mine cu 2 ani si imi pare bine ca sa intragostit sa vad si el cum este sa nu fii bagat in seama Sunt cu altcineva si asta in deranjeaza si mai mult de cat am crezut eu :S.Te sfatuiesc sa-i spui pana nu va fi prea tarziu si nu va afla de la alti " parerea mea [FUNDA:d:d]
3 ani? serios? nu ai facut si tu nimic in 3 ani? ...parerea mea e trist ca nu ai facut niciun pas pana acum daca tot il vezi des...