Te rog eu nu va mai jucati dezbracati caci pe el il ia repede valul asta pentru ca punctul erogen este in varful pen... si daca se penetreaza de picior sau ce stiu eu ce caci este posibil sa faca asta pentru simte nevoia sa se miste pe el il ia valul si nu o sa si dee seama ce face lasandu se dus de val si poate nu o sa te auda cand vei spune ca nu are voie. daca nu simti nevoia de sex atunci nu fa acest pas caci nu e dupa el sau dupa cat de mult aveti intr o relatie crede ma.am avut multe relatii in care am zis nu pana ce la un moment dat intr o relatie am zis bine fie hai sa fac acest pas aveam 1 an intr o relatie cu el - merita avand in vedere ca a fost finut si nu m-a ranit si putema avea incredere in el caci nu era genul acre sa zica la altii sa se laude era cu bun simt.deci nu fa acel pas daca nu esti pregatita.nu baga in seama obsedatii.sunt si baieti care te vor iubii fara sex. adica eu caut o relatie fara sex si nu gasesc bine am o prietena care cauta acelasi lucru dar nu mi place de ea gen as vrea alta pers cu care sa ma iau impreuna nu ca cineva ar vrea dar nah fi fata cuminte si asculta ti inima ce zice. baiatul ar trebui s ate iubeasca pentru alte aspecte si sa nu conteze asa mult partea asta.i mean comm on sunt pers care asteapta si 2 ani si mai mult depinde daca tine la tine.nu te mai gandi la ce va zice el.stiu ca in alte situatii se mai fac si sacrificii dar nu la acest subiect.int ro zi vei cunoste un baiat care te va iubii pentru sufletul tau minunat si personalitatea ta si el iti va oferii iubirea si increderea de care ai nevoie.btw faptul ca va jucati dezbracati nu e ok gen ce vei face daca accidental te va penetra si you know nu sunteti protejati? poti lua o boala sexuala. ai grija! si sa stii ca o pers care se gandeste numai la sex iti va zice acele vorbe : daca ma iubesti vei face acest pas! nu e adevarat sa nu asculti aceste cuvinte.ei se vor gandi mereu numai la a te avea in pat si iti vor spune mereu : te doresc! mda e ce common din partea acestor obsedati - nu zic ca iubitul tau e asa dar analizeaza umpuc lucrurile vezi cum gandeste cum vede lucrurile daca te apreciaza in alt fel sau se tot gandeste la cum sa te aiba in pat.a da prietena de care ziceam eu mai sus e virgina deci am sfatuit o destul. mult succes in relatie. lasa inima sa te ghideze.nu fa ceva daca nu vrei caci vei regreta.
Unde sunt semnele de punctuatie? Cine citeste asa ceva?
Nu poţi să permiţi joculete erotice (care au făcut oricum să îţi dispară inocenţa) şi să ai pretenţia ca el să nu vrea sex. Dacă nu ai vrea, ai sta cuminţică in banca ta, nu l-ai face pe săracul băiat să plece cu boaşele vinete după ce vă vedeţi. Dacă n-ai fi pregătită, nici nu te-ai dezbraca de faţă cu el. Acum probabil doar te joci cu el să pară că nu te laşi uşor.
Daca nu te simti pregatita nu o face. Chiar daca au trecut sase luni de cand sunteti impreuna nu inseamna ca trebuie sa te simti vinovata fata de el ca nu vrei sa faci acest pas inca. El e baiat iar pentru el stau altfel lucrurile. Daca te iubeste cu adevarat te va astepta pana te vei simti pregatita.
Pai nu va mai jucati ca poate o sa ajungeti intr-un moment cand poate n-o sa se mai abtina deloc si dupa sunt sigur ca tot tu o sa te superi pe el intr-o asemenea situatie.
HappynewCenusa întreabă: