Una e o relatie virtuala si alta fizica.
Stai linistit daca ea te place, si ai fost sincer timpul in care ati vorbit, va fi ok.
Te va placea, pentru ca ii place caracterul tau.E normal sa ai emotii, fi increzator!
Ofera-i flori la prima intalnire.
Una este realitatea, altceva este lumea viselor. Este timpul sa te trezesti si sa iesi in strada. Acolo este realitatea.
Ar trebui sa realizezi ca si fata e macinata de aceleasi nelinisti ca si tine,asa ca aveti acelasi punct de plecare!
Si cel mai bine ar fi sa nu te autocomplexezi cu asemenea ganduri.
Cauta pe you tube tutoriale cu sarutari,ca sa-ti faci o idee si nu te mai agita de pomana,emotii ai si tu,dar are si fata!
Vorbiti de-atata timp pe net,probabil aveti destule in comun,nu le uita brusc pe toate,zapacit de emotii si comporta-te firesc,chiar recunoaste-i ca ai mari emotii,asta simti,asta-i spui,ce poate fi mai simplu?
Ati putea aborda inclusiv pe net,discutia cu "ce se va intampla cand ne vom intalni prima oara",cred ca va veti simti amandoi mult mai usurati si mai in largul vostru discutand ceea ce va nelinisteste!
Si,oricum,cu sau fara emotii,ziua in care veti discuta live tot va veni!
Gandeste pozitiv si ramai optimist, sansele sunt mai mari cand vezi jumatatea plina a paharului.
Pentru ziua ta, la multi ani si, pentru intalnirea voastra, curaj si aplomb!
Duuude, cum dracu sa ai o relatie cu cineva pe care nu l-ai vazut IRL? Te gandesti ca aia poate te-a luat la caterinca?!
In orice caz, ca sa saruti nu e mare lucru, deschizi gura mai mult decat ea (dar sa nu ii inghiti nasul) si bagi tu limba la ea in gura, apoi faci ce vrei, doar sa nu impietresti.
Am vazut multe intrebari de genul pe net, si un raspuns care mi s-a parut bun era de genu : ia un mar si exerseaza cu el.
Buna!
E normal sa ai emotii din moment ce va intalniti pentru prima data. Poarta-te normal, va cunoasteti, sunteti impreuna, tineti unul la altul. Cat despre sarut, ce sa spun, stai linistit, te vei descurca bine. Nu trebuie sa citesti un manual de instructiuni, trebuie doar sa traiesti momentul.