| ionionion_8588 a întrebat:

Sunt ionut, si am o problema! Am 18 ani, sunt virgin, si aseara am vrut s-o fac cu prietena mea.Totu bine si frumos pana mi-am pus prezervativul.cand sa incep actiunea.penisul mi s-a inmuiat.Am incercat amandoi sa facem ceva. dar deloc. Faza hilara e ca mai aveam putin si-mi dadeam drumul chiar daca nu a existat contact sexual. pur si simplu de la atata frecus.deci cred ca sufar si de ejaculare precoce.trebuie sa mentionez ca in dimineata zilei respective m-am masturbat.Are vreo legatura?! Va rog sa-mi recomandati si mie niste pastile ceva.
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| danielivan a răspuns:

Sal. nu iti trebuie pastile ceva. asa este la inceputul partidelor sexuale. iti dai drumul din primul minut, si incet incet o sa te obisnuiesti si o sa iti iasa partidele, nu are rost sa aplici planul la pastile,
este ceva normal ca din frecus sa iti dai drumul. pentru ca esti la primul contact sex,
asa ca trebuie sa incepi incet, si ai grija sa nu ii faci rau
heheh
bafta

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Asta patesti cand nu-ti cunosti indeaproape organismul, plus lipsa de experienta. Masturbarea este de asemenea un factor al ejacularii precoce. Nu dispera: Repetitio est mater studiorum!

| lays a răspuns:

Incearca sa prelungesti preludiulbig grin, iar in legatura cu ejacularea precoce foloseste prezervativele durex performa fac minuni crede-mahappy
p. s:nu stiu ce sa zic despre masturbat. unii zic ca e bine, altii nu. dupa parerea mea, e ok.pentru ca daca te masturbezi inaintea partidei te tine mai mult.sothinking

| Miauti a răspuns:

Parerea mea si din cate stiu eu, e de la masturbare. Cred ca o faci prea des.
Incearca sa iei o pauza de o saptamana si apoi poti face sex.

Si inca ceva, ai luat-o prea repede cu actiunea, tr mai intai sa va excitatii sa va mangaiati, dar tu ai actionat ca un animal.
Iar cu ejaculare precoce poti scapa foarte usor - prin sex.

| Dan a răspuns:

Lasa pastilele(sunt periculoase), ia miere cu telina laughing. Mai, Ionut inainte de sex te exciti si apoi actionezi. Noroc!

| florg78 a răspuns:

Succes ionut, nu-ti trebuie nimic, decit un cadru intim si dc nu si putin ajutor si intelegere din partea prietenei

| seawolf a răspuns:

Numai balarii pe aici, cum pana mea de la masturbare sa nu ti se mai scoale, vedeti-va ma de treaba.
E ceva normal ionut, toti am avut emotii cand a fost "prima oara"
si multi au fost cu problema asta.
Partenera sa te sustina si sa fie alaturi iar tu sa nu te gandesti ca "daca si data viitoare se intampla la fel"
Sa fii optimist ca... o sa intre happy
spor wave

| kidholina a răspuns:

Hei! si prietenul meu a patit asa... dar la el nu era prima data. la mine era prima data.laughingda pana la sfarsit sia revenit si am facut ce aveam de facut...

deci succes in continuarewinking