Cred ca d-asta. Uneori e bine sa fii timida, dar cred ca lui nu ii place sa fii atat de timida. Fa-ti curajul necesar si vorbeste cu el, altfel el e posibil sa nu te mai caute, si tu ce vei face dupa? Bafta!
DAca vorba merge de dragoste atunci el intr-un fel tot e cam timid
I-a fost greu sa decida daca trebuie sa imi spui despre sentimentele lui sau nu.
Ambii suntem cam timizi si asta cred ca incurca relatiei noastre
Din pacate pentru tine, lui i-a trecut repede. Curaj, esti la inceput de drum, dar da-mi voie sa te intreb: ce poate face un baiat cu o fetita de 13 ani?
Sunteti la o varsta mai frageda, razgandeala face parte din perioada preadolescentina, totusi singura solutie e sa iti faci curaj, nu te omoara nimeni, ai incredere in tine
Eu spun sa prinzi curaj. Daca nu il intrebi ce se intampla atunci nu vei stii asta niciodata. Poate nu o sa te mai caute niciodata. Baietilor le plac de obicei fetele mai sigure pe ele cu caracter. Fa o schimbare la tine! O sa fie un WAW pentru toti! Bafta!
Cred ca ai dreptate dar ideea e ca ambii suntem timizi cind e vorba de aceasta tema si nu stiu cum sa procedez...
Fa-ti curaj si intreaba-l care e problema, gandeste-te ca nu ai ce sa pierzi.Mult noroc, sper sa reusesti sa termini cu bine!
Mi s-a întâmplat și mie asta și la mine problema era ca s-a îndrăgostit de încă o fata și asa voia sa fie cu ambele eu nu l-am vrut și l-am lăsat în pace dar nici aialaltă nu la vrut și a rămas singur...
Poate ai și tu aceeași problema Oricum BAFTA!
Posibil... Dar sper ca nu va fi asa
Ms mult