Nu iti face griji.eu am citit intr-o carte ca aproape toti barbatii o au stramba.si sotul meu o are dar nu este complexat de acest lucru.nici tu nu trebuie sa fii.nici femeile nu sunt perfecte, stii acest lucru.nu mi se pare nimic iesit din comun faptul ca o ai stramba.in momentele acelea te asigur ca nu se mai gandeste nimeni ca e stramba.
Majoritatea barbatilor au penisul stramb. Nu e nici o problema si nici o fata nu are de ce sa rada de tine.
Nu esti singurul cu ea stramba...mai vezi si in filme tot asa. e ceva destul de intalnit.Si intre barbati fie vorba.mai fa si cu mana stanga
Vorbeste cu un psiholog sau incerca sa ai mai multe incredere in tine! BAFTA!
Nu e o problema daca ''maciuca'' iti este stramba.Important este sa ai sange-n puta si spirt in quaie.Pa cuvant.
Stai linistit bre ca nici fetele nu le au perfect drepte, acum depinde si cat de stramba o ai daca nu e la 90 grade e ok
ESTE F MISTO SA O AI IN FORMA DE "BANANA"! EU CRED CA ITI FACI PARTENERELE SEXUALE FERICITE! AI INCREDERE IN TINE! PANA LA URMA NU CONTEAZA FORMA, MARIMEA CI CONTEAZA CE FACI CU EA... IAR DECA ESTI INCREZATOR S-AR PUTEA CA TIPA SA TE MAI CAUTE!
Ce fata se mai gandeshte la acest mik defect al tau, cand o innebunesti prin alte metode?! trebuie doar sa ai farmec si sa te duca capul si poti face din "defectul" tau o moda
Nu mai te gandi ca face misto de tn..gandeste-te ca fiind stramba ofera senzatii noi
Offf...:-) numai de frica ti se fc rusine nu mai bine te`ai gandi la alte lucruri ...si ai sa vezi k iti dispare,, frica" asta/// parerea mea...mai bine ai consulta un psiholog te poate ajuta cu increderea de sine...papa SUCCES
Fi linistit e doar impresia ta daca o satisfaci la maxim fi linistit ca nu conteaza ca e stramba sau nu cand esti in dormitor cu respectiva nu te mai gandi ca e stramba mai bine gandeste-te cum sa o faci sa se simta mai bine ai incredere in tine si totul va fi ok