| IonDan a întrebat:

Sunt mai timid și am 15 ani și nu am avut prietena niciodată. Vad multe fete care par ok însă nu știu cum sa le abordez. Sfat?
App, parul la subraț e ok la. fete, ceva moda? ca multe când ridica bratele e pădure...

12 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Vorbește cu ele pe Facebook. Nu insista prea mult și nu vorbi în fiecare zi, nu le presa. Încearcă să fii amuzant și creativ. E un singur mod, foarte simplu, de a "agăța" tipe pe la 15 ani. Trebuie doar să fii vorbăreț. Să vorbești cu ele orice îți vine tie in cap. Trateaza-le ca pe niște prieteni vechi, iar din când în când, devii serios, le faci un compliment și schimbi rapid subiectul când vezi că se prind, și devii din nou amuzant. Trebuie sa continui sa faci asta pâna cand discutia devine intresanta si vorbiti mai mult de o ora, timp în care răspunde rapid și vezi că vrea să vorbească cu tine. Apoi o ignori a doua zi complet. Și repeti asta, dar nu trebuie s-o faci regulat. Și prin ignorat nu mă refer la faptul că ea vrea sa vorbească si tu nu, ci la faptul ca nu o cauti, nu ii scrii, nu-i dai mesaj si te faci ca nu o vezi la școală.
Nu te duce la ele cu abordari de băiat mare gen "hai sa iesim", pentru ca sunt înca mici si 9, 8 din 10 te vor refuza. Și încearcă să îi dai impresia că o placi, ca să nu te trezești cu "te vad doar ca pe un prieten". Hai, spor.
App, evita-le pe alea cu par la subraț.

| MiruD a răspuns:

O fată trebuie sa se îngrijească mereu Tu le-ai nimerit tocmai pe cele din sensul opus.
Încearcă să le inviti in oras. Bine, nu pe toate odată, pe rând: )).
Pentru inceput ai putea să începi cu o plimbare prin parc, să mâncati o înghețată, cu role, biciclete. ceva... Găsesti tu o solutie.
Si vorbeste cu ea despre orice. Iesi din starea pe care o ai, scapa de rusine si vei vedea ca lucrurile se vor schimba.

| Mak99 a răspuns (pentru MiruD):

Si cine plateste inghetata Mirela?

| MiruD a răspuns (pentru Mak99):

Serios? Ma întrebi la misto sau?
5 lei costa o înghețată

Nu era vorba de bani aici, sunt convins ca ai inteles la ce m-am referit. happy

Chiar nu am înteles happy
Dacă înțelegeam iti raspundeam pentru ca nu imi place sa vorbesc cu subînțeles. Daca am ceva de spus, spun direct. Fată ocolișuri.

Niciodata nu platesti ca barbat prima data consumatia cand iesi in oras cu o fata,jumi/juma, e o lege nescrisa happy. Daca esti un baiat, da poti sa o platesti prima, a doua, toate cheltuielile...

Eu sunt de părere că băiatul daca vrea sa faca impresie, poate plăti el tot. Iar daca relatia devine serioasa, si atunci poti plati tot tu toate ieșirile. Un domn face orice pentru doamna lui, Nu?

Aoualeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,sa nu mai scrii niciodata asa ceva, in cazul asta nu se mai aplica egalitatea intre sexe? happy

Eu nu am afirmat că exista egalitate intre sexe.
Am multe alte diferite teorii privind acest subiect.

Si eu vad altfel relatiile... tongue

| Anton_Cornelia_1992 a răspuns:

Da e foarte normal sa fie o padure acolo, e cat mai natural. Cat despre fete, nu te speria, nu te considera atragator. puuuP