Daca nu simti niciun fel de atractie fata de fete atunci sigur n o sa poti sa tii faci o relatie cu vreuna. Probabil ca sentimentele tale pentru fata respectiva erau pur platonice si iti placea mai degraba ca o prietena buna decat ca pe o iubita. Nu cred ca te ar fi interesat sa ai si o relatie fizica cu ea. Ideea e ca nu putem schimba ceea ce suntem nu tine de alegerea noastra, ci ne nastem asa. Trebuie sa accepti lucrul asta in primul rand ca sa poti sa ai o relatie sanatoasa cu cineva. Eu nu am dus niciodata lupte de genul cu mine insumi. Din clipa in care mi am dat seama ca sunt bi am inteles ca e ceva firesc si nu mi-a fost o clipa rusine de atractia pe care o resimteam in egala masura pentru ambele genuri. Incearca sa cunosti un baiat si sa ai o relatie emotionala cu el. Sigur iti dai seama de adevarata ta orientare sexuala. Pana nu incerci nu ai de unde sa stii! Numai bine
Stii care-i ideea? Esti bisexual. Ti-a placut fata aia, dar acum iti plac barbatii. Te atrag mai mult. Fata acea a fost una mai speciala, in sens, iti plac barbatii mai mult decat femeile. Este adevarul, cuvintele tale o zic. Nu ai cum sa schimbi asta si te sfatuiesc sa nici nu incerci.
Poate ca pur si simplu era ceva ascuns ce aveai pentru baieti, si atractia a aparut fix in acel moment, nu cred ca poate nimeni sa te ajute cu nimic, trebuie tu singur sa iti revi la femei, daca vrei asta, cu siguranta o sa reusesti, daca nu, asta este, asta iti e atractia, intelegi?
scarking12 întreabă: