| anonimu122 a întrebat:

Sunt momentan intr-o situatie mai complicata cumva si mai greu de inteles pentru mine.

Am intalnit acum ceva timp o fata de care mi-a placut de la inceput. Avand in vedere ca suntem intr-o organizatie ne intalnim de cateva ori pe saptamana. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca probabil ma place si ea. Si cand stateam undeva asezat, ea venea mai aproape de mine (am facut si eu la fel). Am tinut-o si de mana. Doar ca: ea a fost cu un baiat pana prin octombrie si de cele mai multe ori cand mergem la vreo petrecere nu prea sta pe langa mine si prefera sa mearga la alti baieti cunoscuti din organizatie. Si cand am mai fost singur cu ea nu prea stiam despre ce sa vorbesc si ma simteam cam prost, in timp ce cu altii vorbeste destul de mult.
In ultima vreme nu am mai insistat foarte mult sa fiu pe langa ea, doar ma uitam dupa ea asa, sa fiu sigur ca e ok. Am vrut sa vad ce face, dar nu mi-am putut da seama, ca a venit si pe la mine si pe la altii.

Alta chestie, au fost postate niste poze cu mine pe grupul organizatiei si a dat inimioara, pe cand celorlalti baieti cu care a mai stat, nu le-a dat. Si a mai dat inimioara la unele materiale realizate de mine. Sau a dat aceleasi reactii ca mine pe conversatie pe mess.

Sincer, nu stiu sigur ce sa inteleg. Totusi eu totusi cred ca inca ii place de mine si face lucrurile astea ca sa vada ce fac eulaughing

Care credeti ca ar fi lucrurile pe care ar trebui sa le fac in continuare ca sa imi dau seama cu adevarat ce vrea? In plus, nici nu stiu cum sa deschid anumite subiecte ca sa vad ce crede despre mine.

Răspuns Apreciat de Editori
| DarthNiger a răspuns:

Fata asteapta sa o bagi in seama, fa tu pasul daca vezi ca ea nu face, vorbeste cu ea mereu, arata-i ca iti place de ea, asta trebuie sa faci, sa-i arati ca esti interesat, ea ti-a dat doar semnul, tu trebuie sa raspunzi la el, e chiar asa de complicat sa iti dai seama? petreceti mai mult timp cu ea, de aceea pleaca sa vorbeasca cu alti baieti, fiindca tu nu spui nimic, vorbeste cu ea si intreab-o daca ii place de tine.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Scrie-i și tu pe messenger, vorbește cu ea

| ywar a răspuns:

Las-o! Te joaca pe degete. S-a prins ca esti in plasa ei si te chinuie. Da-i nucleara, iesi si tu cu o tipa trasnet!

| FreddieM a răspuns:

De ce nu o intrebi daca i-ar placere sa accepte o invitatie la cinema sau o simpla iesire in oras? Vei afla multe inca din prima silaba a raspunsului ei.

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Frate fa ce simti, o sa ti dai seama ce vrea in timp ca nimeni nu ti dea totul pe tava dintr o data

| Delcatty a răspuns:

Mda, din ce povestesti aici, cauta atentie destul de mult si, cand o pierde, cauta sa o recapete. Adica fraierul ala incepe sa bata spre retragere si, hai, sa il tin aproape de mine.
Parerea mea sincera? Orienteaza-te spre alta tipa. Una care pretuieste oamenii mai mult.