Nu te complica ci relatoe la sistanta nu dureaza, poti sa tii legatura cu ea dar cauta pe altconeva aproape de tine poate te v-a iubi so ea nu numai tu, din cate vad doar tu oferi iubire.
Parerea mea e sa iei o pauza de la ambele.
Asta de care te-ai despartit recent e clar ca nu e ce iti trebuie tie daca in 2 ani nu ati reusit sa legati ceva frumos si daca nu simti ca o iubesti. Deci din start asta iese din calcul.
A doua, esti sigur ca nu iubesti doar ideea? Parerea pe care o ai tu despre ea? Nu ai cum sa iubesti un om pe care practic nu il cunosti. Ca tu nu o cunosti pe ea. In doua luni nu ai ce sa vezi prea mult iar faptul ca in cele cateva saptamani petrecute impreuna lucurile nu au mers deloc bine...iar e semn ca nu va potriviti.
Eu zic sa mergi pe varianta a treia.
Cu ambele an stat 2ani. Cu prima am inceput la 14 ani, amandoi nu stiam prea multe despre dragoste si astea, dupa am realizat. Cu cealalta a mers bine, dar cu timpul ne-am racit. Imi e si intervalul asta scurt dupa despartire, nu-s genul sa imi bat joc dar dupa prima pleaca. Eu langa prima as vrea mai mult, sa mai incerc odata, dar distanta e urata
linarkfts întreabă: